Σε ομιλία του σε μια ευρωπαϊκή εκδήλωση, ο πρώην τραπεζίτης στην Deutche Bank Dr. Reiner Fuellmich, με δικηγορικό αξίωμα,  τοποθετήθηκε με αποκαλυπτικό τρόπο επί του θέματος για τον κορονοϊό...

Αρχικά κατηγόρησε το καθεστώς, πως έχει διασπάσει την προσοχή των ανθρώπων της παγκόσμιας κοινότητας, καθοδηγώντας της αποκλειστικά τόσα χρόνια στο θέμα κορονοϊού. Αυτό ως αποτελεσμα είχε να λησμονηθούν σοβαρότερα προβλήματα, μεταξύ άλλων και μιας “γενοκτονίας”.

Κατόπιν ισχυρίστηκε ότι η πανδημία ήταν “εφεύρημα” (υπό την πολιτική έννοια του όρου), δίχως να αμφισβητεί τον κορονοϊό ως μικροβιακή ύπαρξη, αλλά στοχεύοντας τις καταχρηστικές πρακτικές των περισσότερων πολιτικών της παγκόσμιας κοινότητας. “Δεν είναι τόσο επικίνδυνος από την απλή γρίπη”. Και συνέχισε αναφέροντας περί μιας “μαφίας”, η οποία όπως ισχυρίζεται ότι αποτελείται από έναν πολύπλοκο σύνδεσμο μεγάλων επιχειρηματικών οργανισμών που έχουν “δημεύσει” τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία της ανθρωπότητας.

“Καταστρέφουν την οικονομία για να επικυριαρχήσουν τα Αμερικάνικα ολιγοπώλια”, στηρίζοντας το γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις “γονάτισαν” κατά την περίοδο της πανδημίας, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν από αλυσίδες επιχειρήσεων.

 
Top