Ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε «φασισταριά» τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη συναυλία ειρήνης και παραποίησε την αφίσα. «Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη» απαντούν συλλογικότητες


Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξαναχτύπησε… Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε «φασισταριά» τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία για την ειρήνη. «Ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός δίνει τα διαπιστευτήρια του – για άλλη μια φορά – ότι αξίζει τον μισθό του. Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;», σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για όλους»
«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.

H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια. Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις. Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».


 
Top