Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
"Ειρήνη η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση"...
λένε σήμερα οι "ειρηνόφιλοι" καλλιτέχνες όλο το Νατοϊκό σύστημα...
Τους απαντούν ο Φιδέλ κι ο Χο:... "Η ειρήνη είναι δυνατόν να προέλθει
μόνον με την ήττα του ιμπεριαλισμού"!
Στη φωτογραφία η "αντίσταση", οι ειρηνόφιλοι παρτιζάνοι του "Ουκρανικού λαού"... της "πολιτισμένης" Ευρώπης & των ΗΠΑ...
(αριστερά) ο ηγέτης των παρτιζάνων της "αντίστασης" στην Ουκρανία, απέναντι στον Ρωσικό ιμπεριαλισμό...

Η ειρηνοφιλία είναι παιδί του ιμπεριαλισμού κι αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα. Αιρετικά κι ενάντια στο ρεύμα, τη μόδα του προοδευτισμού της Νατοϊκής αριστεράς που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη δεξιά κι ακροδεξιά, γιατί το ζητεί η Ευρώπης, το ΝΑΤΟ...

Ενάντια στον υποκριτικό φαρισαϊσμό και τη δειλία του πασιφισμού (ειρηνισμού)!

Η ειρήνη είναι μια συγκεκριμένη ιδανική αξία. Ο ειρηνισμός είναι μια αφηρημένη αξία. Αυτό που μεταφέρουν λαθραία σήμερα για "ειρήνη", ειρηνισμό... είναι στην πραγματικότητα ο μονομερής αφοπλισμός των καταπιεσμένων.

Η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται με συναυλίες εκτόνωσης ανθρώπων που έτσι τους προσφέρουν το άχυρο του προοδευτισμού, με χρωματιστές κιμωλίες και σημαίες ουράνιου τόξου που ανεμίζουν.

Η πραγματική Ειρήνη κερδίζεται με τον αγώνα, τη λαϊκή πάλη για Δικαιοσύνη!

Επικλήσεις ειρήνης... χωρίς περιεχόμενο με συγκεκριμένα αποτελέσματα για την εξαθλίωση, την εκμετάλλευση είναι φαρισαϊσμός.

Σήμερα που οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει έναν μετωπικό πόλεμο εναντίον ΟΛΩΝ των λαών της Ευρώπης και αυτοανακηρύσσονται υπερασπιστές της ειρήνης αυτοί που έχουν διεξάγει περισσότερους καταστροφικούς πολέμους σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι συναυλίες είναι ένα από τα όπλα τους.

Αυτοί έχουν γεμίσει όλες τις ηπείρους με τις στρατιωτικές τους βάσεις και έχουν προωθήσει πραξικοπήματα και εμπάργκο-αποκλεισμούς για να στραγγαλίσουν χώρες όπως η Κούβα, η Συρία, η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, το Ιράν, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, η Νικαράγουα κι όσους λαούς έχουν κάνει το λάθος να μην υποκύψουν στις ιμπεριαλιστικές επιταγές τους. Καλό είναι να τα έχουμε όλα αυτά κατά νου και όταν αξιολογούμε την κατάσταση σήμερα στην Ουκρανία, όπου μετά το πραξικόπημα του 2014 ο πόλεμος ήταν στην ημερήσια διάταξη, αλλά όχι για όσους "συναυλίζονται" σήμερα.

Όπως μας δίδαξαν ο Φιδέλ Κάστρο και ο Χο Τσι Μινχ, η αληθινή, η πραγματική ειρήνη μπορεί να προέλθει μόνον από την ήττα του ιμπεριαλισμού!
 
«Οι καταπιεσμένοι λαοί πολεμούν για την ειρήνη παλεύοντας για την ανεξαρτησία τους.
Οι καταπιεσμένοι λαοί, όταν όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί, πολεμούν για την ειρήνη ανατρέποντας αντιδραστικά καθεστώτα.
Οι ίδιοι οι εργάτες των ιμπεριαλιστικών χωρών μπορούν και αγωνίζονται για την ειρήνη, αντιτιθέμενοι στον εκβιασμό της εκμετάλλευσης, αντιτίθενται το αυξανόμενο κόστος ζωής, εναντιούμενοι στην κούρσα των εξοπλισμών και οι Σοβιετικοί επιστήμονες αγωνίζονται για την ειρήνη ενισχύοντας τη στρατιωτική και τεχνική δύναμη της Σοβιετικής Ένωσης. [...]
Για το λόγο αυτό, οι καταπιεσμένοι λαοί μπορούν να συνεισφέρουν πολύ στην ειρήνη πολεμώντας ενάντια στον ιμπεριαλισμό
»
Φιδέλ Κάστρο
, στην τελετή απονομής του Βραβείου Ειρήνης Λένιν, στις 21 Μάρτη 1962

«Το Βιετνάμ είναι χίλια μίλια μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Βιετναμέζος λαός δεν απείλησε ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όμως, αντίθετα με τις δεσμεύσεις της, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνέχισε να παρεμβαίνει στο Βιετνάμ, έχει εξαπολύσει και εντείνει τον επιθετικό πόλεμο εναντίον Βιετνάμ [...]
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ειρήνης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας [...]
Ο αμερικανικός επιθετικός πόλεμος εναντίον του λαού μας αποτελεί πρόκληση για τις σοσιαλιστικές χώρες, απειλή για την ανεξαρτησία του λαών και μια σοβαρή επίθεση στην ειρήνη [...]
Ο μόνος τρόπος για την ειρήνη είναι η ήττα της επιθετικότητας των ΗΠΑ εναντίον των λαών του κόσμου
»
Χο Τσι Μινχ
, "Σοσιαλισμός και Έθνος", 1967.

Προς "καλλιτέχνες", πάσχοντες από πολιτική μυωπία και Νατοϊκή αριστερά:

Το σιωνιστικό ναζιστικό κατοχικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη, το επονομαζόμενο Ισραήλ, από την παράνομη ίδρυση του το 1948 έχει παραβιάσει περισσότερα από 73 ψηφίσματα του ΟΗΕ, είναι ένοχο για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για 74 χρόνια, ωστόσο το λεγόμενο "διεθνές ποινικό δικαστήριο", κοιμήθηκε και είχε ειρηνικά όνειρα. Ποτέ δεν σήκωσε το δάχτυλο για να διευκρινίσει την Εθνοκάθαρση, τη Γενοκτονία που πραγματοποιούν οι σιωνιστές εναντίον των Παλαιστινίων εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.
Εδώ και 8 χρόνια συμβαίνει μια αντίστοιχη τραγωδία στο Ντονμπάς. Κι εκεί υπήρξε Εθνοκάθαρση από ναζιστικές συμμορίες εγκληματιών, ένας οκταετής πόλεμος που και σ' αυτήν την περίπτωση τα όνειρα του λεγόμενου "διεθνές ποινικό δικαστήριο" δεν έχουν διαταραχθεί, όπως δεν διαταράχτηκαν 11 ολόκληρα χρόνια από αντίστοιχα εγκλήματα στη Συρία, αλλά και στο Ιράκ, τη Λιβύη, την Υεμένη κι αλλού.
Στην Ελλάδα έχουν παραβιαστεί 2 χρόνια κάθε είδους δικαίωμα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ακόμη και εδώ διαπράττονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (με κάθε σεβασμό σε όσους τρομάζουν από αυτές τις συγκρίσεις, αλλά αναγκάζουν τους ανθρώπους σε μια πειραματική φαρμακολογική θεραπεία, την υποχρεωτικότητα κι αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και το μπόλιασμα των παιδιών παιδιών), και σε αυτήν την περίπτωση, το λεγόμενο "διεθνές ποινικό δικαστήριο" δεν κοιμάται απλώς, αλλά ροχαλίζει μακάρια.
Σήμερα το λεγόμενο "διεθνές ποινικό δικαστήριο" ξύπνησε και θέλει να καταδικάσει τη Ρωσία και τον Πούτιν!

Κι εσείς "ειρηνιστές" τραγουδάτε τα τραγούδια του ιμπεριαλισμού!

«Μετά ένας κουράζεται να εξηγεί, να μιλάει,
να προσπαθεί μ' όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός.
Ορισμένες φορές πρέπει απλώς να χαμογελάει και να τους στέλνει να γαμηθούνε»
Τσαρλς Μπουκόφσκι

✔  Πλεονασμός για το Συριζα η Νατοϊκή δήλωση Κατρούγκαλου (Σόρος και σια...)!


✔  O Γκενάντι Ζιουγκάνοφ (ΚΚΡωσίας)... "καλεί" Κουτσούμπα (ΚΚΕ)... τον "αντιιμπεριαλιστή"!


✔  ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η μοναξιά του ΚΚΕ κι ο αρραβώνας με τη δεξιά & τη Νατοϊκή αριστερά

 
Top