Γαμπρός ντύνεται στα 85 του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στέλνοντας μήνυμα πως έφτασε η ώρα να νοικοκυρευτεί.... 

Γαμπρός θα ντυθεί για τρίτη φορά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» να αποκαλύπτει ότι σήμερα ο «Καβαλιέρε» θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα.

Η ξανθιά καλλονή

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν δίνει σημασία στις κακές γλώσσες, που λένε ότι η ξανθιά καλλονή θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αφού η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 53 ολόκληρα χρόνια.


Πρόσφατα, ο 85χρονος Μπερλουσκόνι είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του, που είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».

Η γνωριμία
Προτού κατέβει στην πολιτική, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και φαίνεται πως τους έφερε σε επαφή ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».

Ο στενός φίλος του Πούτιν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

Ο γάμος τους θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με συνολικά 60 εκλεκτούς καλεσμένους: Συγγενείς, φίλους και πολιτικούς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν στην αυριανή τελετή θα παραστούν τα πέντε παιδιά του γαμπρού, που αντιτίθενται σε αυτό τον γάμο -και μάλιστα, σ’ έναν γάμο εν καιρώ πολέμου.
Η βίλα στο Μιλάνο

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπερλουσκόνι θα παντρευτεί την κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα στην πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.

Είναι κόλπο;

Για πολλούς, η πρακτική αυτή του 85χρονου Καβαλιέρε να δείξει ότι έχει «νοικοκυρευτεί», εντάσσεται στο πλαίσιο μιας προεδρικής εκστρατείας, με στόχο να προσελκύσει περισσότερους βουλευτές με το μέρος του.

Υπήρξαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, παρά την προχωρημένη ηλικία του, δεν θα κατέθετε τα όπλα του στην πολιτική αρένα και για τον λόγο αυτό, επιδιώκει να περάσει ένα προφίλ, που δεν θα θυμίζει τα περιβόητα σκάνδαλα «μπούνγκα μπούνγκα».


 
Top