Οι τέκτονες προβλέπουν: «Ετοιμαστείτε για μια τρομακτική δυσλειτουργία των συστημάτων διατροφής μας» - VIDEO   

«Προετοιμαστείτε για την πείνα» γράφει ο μεγάλος τίτλος του Epic Economist, ενός καναλιού του Εωσφοριστή στο YouTube, μεταφρασμένο: «Προετοιμαστείτε για την πείνα».

Το πανό του Epic Economist στο YouTube λέει πολλά…

Η βαθιά, βροντερή φωνή του ομιλητή στο βίντεο εκπέμπει περηφάνια, αλαζονεία και τρόμο, στέκεται πάνω από το πλήθος και μιλά με υποτιμητικούς τόνους.

Το πανό «Battlefield America 2022-2024» δείχνει επίσης μερικά πράγματα, όπως τους αγαπημένους ιερούς αριθμούς 3, 333 ή 3 φορές τις 3 λωρίδες που σχηματίζουν το γράμμα e.

Παίζουν ξεκάθαρα και τις δύο πλευρές, είναι υπέρ του Τραμπ και σίγουρα όχι με τους αμερκανούς πολίτες. Επειδή υπηρετούν δύο πλευρές και έχουν την μυστική ατζέντα, ξέρουν και για τα σχέδια της σατανικής ελίτ σαν να καλοί ψευδοπροφήτες. Ευδοκιμούν στον φόβο των μαζών, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πάντα προστίθεται κάποια παραπληροφόρηση στην ιστορία, για να μας προετοιμάσει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, για να μας κάνει ακόμα να πιστέψουμε ότι η πολιτική δεν είναι παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών και για να υποκινήσει το μίσος και την εξέγερση εναντίον των γειτόνων μας και άλλων εθνών. Εν ολίγοις, απόλυτο χάος, και μετά η τάξη μέσα από το χάος.
 
Top