Έκανε λόγο για ραγδαία φθορά 2-3 μονάδων της Ν.Δ., ανα μηνα, στις δημοσκοπήσεις...

Για ραγδαία δημοσκοπική φθορά της κυβέρνησης και πάρτι αισχροκέρδειας έκανε λόγο, μαζί με μια αισθητή ...στροφή,  από τον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια την φθορά που εισπράττουν το τελευταίο διάστημα από το γεγονός ότι η ακρίβεια είναι πραγματικά φοβερή. Αν δεν το έχουν αντιληφθεί, ας αναλύσουν τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων σφυγμομετρήσεων όπου ανά μήνα χάνουν περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες. Υπάρχουν πολλά νοικοκυριά, πολλά όχι μερικά, που μετά τις 15-20 του μήνα εξαντλούν τα οικονομικά τους αποθέματα και βρίσκονται απέναντι στη φτώχεια. Βρίσκονται σε δυσκολία ακόμη και να γεμίσουν το πιάτο το μεσημέρι ή το βράδυ.

Όσο για το τι γίνεται με την θέρμανση, να μην ανοίξουμε ξανά τη συζήτηση. Ξαναζούμε ειδήσεις που είχαμε να τις δούμε στην επικαιρότητα από τη σκληρή περίοδο των μνημονίων. Άνθρωποι να ζεσταίνονται καίγοντας χαρτιά στα σπίτια με συνέπεια να έχουμε πολύ συχνά και πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα. Γίνεται πάρτι αισχροκέρδειας, πάρτι κλεψιάς στην αγορά και πρέπει να υπάρξει, ξαναλέω και θα το λέω μέχρι να γίνω γραφικός, έλεγχος. Πρέπει να υπάρξουν σοβαροί και αυστηροί έλεγχοι».

 
Top