Παρά την προσπάθεια που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν αποστάσεις από τον παλιό εργολάβο (και εκδότη) Χρήστο Καλογρίτσα, είναι δύσκολο να το καταφέρουν, αφού μια σειρά από γεγονότα αποδεικνύουν τις πολύ στενές (ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο) σχέσεις των δύο πλευρών.

“Με αφορμή την είδηση που πρώτο αποκάλυψε το καλό οικονομικό site powergame.gr, αναφορικά με τον δεύτερο γάμο του Νίκου Παππά με τη στενή σήμερα συνεργάτιδα του διευθυντή ειδήσεων του Οpen, Βασιλική Σελήνη, πληροφοριοδότης της στήλης έσπευσε να με ενημερώσει ότι η νέα σύζυγος του πρώην υπουργού, πριν ξεκινήσει καριέρα στο Οpen του Σαββίδη, ήταν στη δούλεψη του Χρήστου Καλογρίτσα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε για σχεδόν δέκα χρόνια γραμματέας του εργολάβου, στα γραφεία του οποίου γνωρίστηκε με δύο ανθρώπους: τον νυν σύζυγό της και το δεξί χέρι του νυν εργοδότη της, Αρτούρ Νταβιντιάν. Επί της ουσίας, μιλάμε για οικογενειακή υπόθεση, αν και σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑίοι συμπεριφέρονται σαν να μη γνωρίζουν τον Καλογρίτσα”.
(Πηγή: εφημερίδα “Παραπολιτικά")
 
Top