Του Ανδρέα Μουντζουρούλια* 

Αδιανόητη προβοκάτσια των Πακιστανών μέσα στην Αθήνα-Έκαναν νέα συγκέντρωση-Συνθήματα μίσους κατά της Ινδίας 

Μία απίστευτη προβοκάτσια κατά της Ινδίας έστησε το πακιστανικό παρακράτος ξανά μέσα στην Αθήνα. Την ώρα που το Κασμίρ συγκλονίζεται από την ρατσιστική, ισλαμική τρομοκρατία με θύματα αμάχους, δασκάλους, ιερείς, ανθρώπους του πνεύματος, η Ελλάδα μετατράπηκε σε κέντρο προπαγάνδας τρομοκρατών. Γεγονός αδιανόητο την στιγμή που η Ινδία λειτουργεί ανοιχτά υπέρ των εθνικών μας θεμάτων.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες, ο κ. Ν. Δένδιας επισκέφθηκε την Ινδία. Αθήνα και Ν. Δελχί έρχονται πιο κοντά, όμως οι Πακιστανοί που βρίσκονται στη χώρα μας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν ”τρικλοποδιές’!

Σήμερα ο γνωστός Ασλάμ, διοργάνωσε συγκέντρωση στη Νίκαια για την ”Ημέρα του Πακιστάν”! Εκεί όμως όπως θα δείτε, υπήρχαν συνθήματα μίσους κατά της Ινδίας, ενώ για άλλη μία φορά ζήτησαν ”λευτεριά” στο Κασμίρ!

Σήμερα στην συγκέντρωσή τους είχαν πανό με τα συνθήματα: ”Λευτεριά στο Κασμίρ, εξώ ο κατοχικός στρατός της Ινδίας”!

Μόνο που στο Κασμίρ, το Πακιστάν είναι αυτό που διαπράττει εγκλήματα! Το εξωφρενικό στην υπόθεση, εκτός του οτι είναι τουρκόφιλοι, θαυμάζουν ανοικτά και τις δολοφονικές μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν (ΙSI) χωρίς να έχουν κανένα φόβο. Μέσα σε ελληνικό έδαφος!

Τα διδάγματα από το Κασμίρ πρέπει να αφυπνίσουν τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, διότι ενδέχεται να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν κίνδυνο τον οποίο δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει.

Η αδυναμία ελέγχου χιλιάδων παράνομων μεταναστών αλλά και νόμιμων που ενδέχεται ένα ριζοσπαστικοποιηθούν, είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που αντιμετωπίζουν οι αρχές της Ινδίας. Όπου χιλιάδες πακιστανοί εισέρχονται στο έδαφος του Κασμίρ, πολλοί με πλαστά χαρτιά, καθιστώντας αδύνατη την ταυτοποίηση και την παρακολούθηση τους.

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

https://directus.gr/adianoiti-provokatsia-ton-pakistanon-mesa-stin-athina-ekanan-nea-sygkentrosi-synthimata-misous-kata-tis-indias/ 

 
Top