Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μία από τις οδηγίες της ιδεολογικής "εκστρατείας"
που συνοδεύει τα ευρωπαϊκά σχέδια υποδούλωσης,
είναι η επίθεση στην...

αρχή της Εθνικής Κυριαρχίας.
Η έκκληση να εγκαταλείψουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα των λαών
και αντιπαραβάλλουν την ιδέα μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης"
»
Andrej Ždanov
(Андрей Жданов)
Από την Εισήγηση του ήρωα της μάχης του Στάλινγκραντ, Μπολσεβίκου ιδεολογικού καθοδηγητή,
στη Διάσκεψη Ενημέρωσης εννέα Κομμουνιστικών Κομμάτων
(Μόσχα Σεπτέμβρης 1947)

Αύριο, Σάββατο 26 Μάρτη 2022, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. μας ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά την επαναλαμβανόμενη μεγάλη απάτη της "Ώρας της Γης". Μας καλεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση" (World Wide Fund for Nature ή World Wildlife Fund - WWF), η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett και οι κυβερνήσεις των πολυεθνικών μαζί με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων με "αριστερό" ή δεξιό πρόθεμα. και κανένας δεν ντρέπεται... Θα μας πηγαίνουν έτσι ώστε να αποδεχτούμε πως είμαστε "συνομωσιολόγοι"!
Μια "απάντηση" στην "Ώρα του Μαλάκα", θα ήταν ν' ανάψουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, να διαδηλώσουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν, αλλά η "ενέργεια" κοστίζει στο κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό σύστημα του καπιταλισμού κι αρκεί μια ματιά στους λογαριασμούς της ιδιωτικής εταιρίας ΔΕΗ. Τη ΔΕΗ που οικοδομήθηκε με ιδρώτα και αίμα προγόνων μας, παππούδων, πατεράδων... και ξεπούλησαν "αριστερές" και δεξιές κυβερνήσεις, αφού το ζητάει η "Ενωμένη Ευρώπη", οι τραπεζίτες του 4ου Ράιχ!

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν εξαθλιώνοντας λαούς, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των τραπεζών, των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης σώζεται όταν πληρώσουν ακριβά και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

"Οι πάγοι στις πολικές περιοχές λιώνουν και η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει... Tο 2015 θα έχουμε καταστροφή..." τόνιζε στην Αθήνα προσκεκλημένος του Γεωργίου Παπανδρέου της "πράσινης ανάπτυξης" ο "δημοκρατικός" πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα».

Καλό το παραμύθι του πλασιέ των πολυεθνικών Αλ Γκορ, για να πουλάνε πυρηνικά εργοστάσια, ανεμογεννήτριες, θερμοσυσσωρευτές οι πετρελαϊκές εταιρίες... Η "πράσινη ανάπτυξη" και τα πράσινα άλογα του πολιτικού δουλικού υπαλληλικού προσωπικού... Μάλιστα, ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε τον Αλ Γκορ να συνεργαστεί με την υπό ίδρυση Ακαδημία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για «ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα περιβάλλοντος»! Ναι, ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον Αλ Γκορ, που ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ όταν οι ιμπεριαλιστές βομβάρδιζαν με απεμπλουτισμένο ουράνιο και σκότωναν το λαό της Γιουγκοσλαβίας και μόλυναν ολόκληρα τα Βαλκάνια, να μοιραστεί τις... ανησυχίες του για το περιβάλλον!

Κι αυτή η απάτη έχει το δικό της αφήγημα: συνθήκες και συμφωνίες, παγκόσμια διακυβέρνηση θ' αντιμετωπίσουμε την "κλιματική αλλαγή"... το αφήγημα της νέας τάξης.

2022... Η "υπερθέρμανση του πλανήτη", το "λιώσιμο των πάγων" δεν επήλθε -το ανέμεναν το 2015 σαν τους Ιεχωβάδες-, το απόλυτο χάος, ή καταστροφή δεν ήρθε και φέτος χιόνισε μέσα Μάρτη στην Αθήνα, όπως είναι φυσιολογικό στους αιώνες...


Και εσείς, βρώμικοι λαουτζίκοι τολμάτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο
και τα μέσα μαζικής μεταφοράς που μολύνουν;
Κάντε όπως ο Γκρέτα!
Η επαναστάτρια σε ιστιοπλοϊκό γιοτ με τον Pierre Casiraghi!
Δεν καταλαβαίνετε πώς τα ρετιρέ των ελίτ μας κοροϊδεύουν,
διασκεδάζουν και μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους;
Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!

 
Top