Της Ιωάννας Υψηλάντη
Oι πιο ένθερμοι υπερασπιστές του εγκλεισμού, του μαζικού, υποχρεωτικού εμβολιασμού, της... χρήσης μάσκας και παρόμοιες ανοησίες είναι και οι πιο ένθερμοι υπερασπιστές των κυρώσεων (τις συνέπειες των οποίων θα υποστούμε) κατά της Ρωσίας και κυρίως, του πολέμου.
Ηλίθιοι σε όλα!
Κανείς δεν αντιλαμβάνεται, ότι όλα τα δημιουργήματα της παγκοσμιοποίησης, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΜΚΟ, και άλλοι εμετικοί θεσμοί, όπως, ελεγχόμενες αστικές Δημοκρατίες, κόμματα, Δικαιοσύνη, Ενημέρωση, ελεύθερη αγορά, έγιναν για την ισχύ του ισχυρότερου και την υποδούλωση του ασθενέστερου.
Αυτή την στιγμή ζούμε το μεγαλύτερο ιστορικό ψέμα, συνέχεια του υγειονομικού, που, επί δύο χρόνια βομβάρδιζε μυαλά και συνειδήσεις με τρομοκρατία και θάνατο.
Σήμερα όλοι οι γύπες του πλούτου εμφανίζονται, ως υπερασπιστές του "Διεθνούς Δικαίου" και της Ειρήνης, ως ανθρωπιστές με δάκρυα στα μάτια, για τους πρόσφυγες και ως τιμωροί του "κακού", όταν:
-Οι ίδιοι έχουν προκαλέσει αυτόν τον πόλεμο με την ανακοίνωση της Ευρώπης, για το υπό ένταξη μέλος της, την Ουκρανία, επομένως, ταυτόχρονα και του ΝΑΤΟ. Φυσικά  και περίμεναν ότι ο Πούτιν θα αντιδράσει! Γι΄αυτό και το προκάλεσαν! Χρόνια τους προειδοποιούσε ο κοντός.
-Οργάνωσαν ένα πραξικόπημα και εγκατέστησαν φασιστικά τάγματα, ως "δημοκρατική κυβέρνηση", που άρχισε τα πογκρόμ.
-Απομύζησαν την πλούσια χώρα με τους φτωχότερους πολίτες της Ευρώπης, με εξοπλισμούς (50% του ετήσιου προϋπολογισμού) και αλληλοδιαφθορά Αμερικανών-Ουκρανών.
-Δεν σταματούν να υποδαυλίζουν τον πόλεμο, στέλνοντας στρατιωτικό υλικό και εξοπλισμούς, για ενήλικες, παιδιά, γυναίκες και ποινικούς. Και κραυγάζουν, για "Ανάσταση του ΝΑΤΟ" και "Ενωμένη Ευρώπη", στον όλεθρο.
-Μιλάνε για ταλαιπωρημένους, μέσα στο κρύο 700.000 πρόσφυγες, που οι ίδιοι ξεσπιτώνουν, αλλά για τα 11.000.000 οικονομικούς πρόσφυγες της Ουκρανίας, τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν βγάλει κιχ! Τι πονόψυχοι!
Και το πιο σημαντικό, απ΄όλα, σπρώχνουν την ανθρωπότητα σ΄έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με την μορφή αλλεπάλληλων συγκρούσεων, που προγραμματίζουν με πρωταγωνιστή την Ρωσία, ώστε να την εξοντώσουν,
Χθες, ανακοίνωσαν ότι θα συζητήσουν οι ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ.
Ανοίγουν ένα νέο πεδίο πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Φινλανδίας, έχοντας ήδη, εγκαταστήσει, στην Φινλανδία, ένοπλες δυνάμεις και στρατιωτικό υλικό.
Δημιουργούν πολέμους! Δεν τους σβήνουν!
Αφού παρακολουθήσαμε, από το 2015-2019, το θέαμα της πολιτικής αποσύνθεσης της Αριστεράς, τώρα, γινόμαστε μάρτυρες  και της πολιτικής αποσύνθεσης της Δεξιάς.
Ελπίζω να ζήσω αρκετά, για να παρακολουθήσω και την αποσύνθεση της δύναμης των Μέσων Ενημέρωσης, η οποία αρχίζει να φαίνεται, στον ορίζοντα.
Χθες ήταν η πανούκλα.
Σήμερα είναι πόλεμος.
Εσείς θα διαλέξετε την επόμενη μάστιγα!

 
Top