Διεθνής σάλος εχει ξεσπάσει απο την αποκάλυψη πως ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουελ Μακρον αρνήθηκε να κανει τεστ πριν την συνάντηση του με τον Ρώσο πρόεδρο ώστε να μην αποκτήσουν οι Ρώσοι πρόσβαση στο DNA του. Το αποτέλεσμα ήταν να καθίσουν σε μια τραπεζαρία με αρκετά μέτρα απόσταση του ενος απο τον αλλο.Η αποκάλυψη αυτή του Εμμανουελ Μακρον όμως προκαλει ερωτηματικά για το αν πραγματικά οι Ρώσοι αποθηκεύουν στοιχεία για το DNA των ξένων ηγετών που συναντά ο πρόεδρος Πούτιν, μέσω των τεστ.

Το θεμα αφορά και την Ελλάδα και ήδη παγκόσμιοι αναλυτές εχουν βάλει στο μικροσκόπιο την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου Πούτιν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτακη που ήταν εξαιρετικά θερμή.Ετσι πλέον ολόκληρη η ανθρωπότητα αναρωτιέται αν μέσω αυτής της συνάντησης οι Ρώσοι απέκτησαν πρόσβαση στο DNA μιας απο τις ιστορικότερης πολιτικής οικογένειας οχι μόνο της χωρας μας αλλα και της υφηλίου καθως η οικογένεια Μητσοτακη ειναι παγκοσμίως γνωστή.

Ετσι μια νεα θεωρία συνωμοσίας γεννιέται με το DNA του Έλληνα πρωθυπουργού και το που μπορει να καταλήξει.

Υ.Γ. Το τελευταίο που χρειάζεται η ανθρωπότητα είναι ένα όπλο φτιαγμένο με το DNA του Κυριάκου Μητσοτάκη στα χέρια του Πούτιν.
Πηγή: olympia.gr


 
Top