Της Ιωάννας Υψηλάντη
Είτε ψηφίσετε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΚΙΝΑΛ, στις επόμενες εκλογές, θα έχετε αναδείξει και τα... τρία κόμματα, στην εξουσία, σε μια ωραιότατη συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό, που θα προτείνει η παγκόσμια ελίτ.
Τώρα Στουρνάρας θα είναι, άλλος εγκάθετος, που ήδη μας ρουφάει το αίμα και μετά το αποδίδει, στους "εταίρους", θα είναι, δεν ξέρω. Εξαρτάται ποιος γλύφει, περισσότερο τα συμφέροντα. Πάντως, δεν θα είναι ο Μητσοτάκης, γιατί αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση, για συγκυβέρνηση. Εχει "καεί" αυτό το χαρτί, από τους Ευρωπαίους, προκειμένου με την ανανέωση του προσώπου, που θα πλασαριστεί ως δημοκρατικότερος και από την Δημοκρατία, να μην ανανεωθούν οι πολιτικές και οι διεφθαρμένοι, χρεωκοπημένοι θεσμοί.
Επομένως, μην τσακώνεστε, σήμερα, για τα "μεγάλα κόμματα", αφού μετά τις εκλογές θα γίνουν "καρντάσια" και "συντρόφια" σας.
Οι εντολές της παγκοσμιοποίησης είναι ίδιες, για όλα τα κράτη και η υποταγή, σ΄αυτές, φάνηκε, μέσα στο μέγα ψέμα της "πανδημίας" με την πλήρη αποδοχή κάθε εξοντωτικού μέτρου, τόσο για τους πολίτες, όσο και για την οικονομία και από τα τρία κόμματα.
Σήμερα, έγινε παραδεκτό και εξαγγέλθηκε, μάλιστα, δημόσια, από τον ξάδελφο του ΑλέΚΣη, Γιώργο Τσίπρα, μιλώντας, στο "Παραπολιτικά 90,1".
"Ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο».
Αυτό το "αναγκαστικά" με σκότωσε!😂
Θ΄ακούσετε και θα δείτε πολλά μέχρι τις εκλογές. Θα σας καλοπιάσουν, θα σας τρομοκρατήσουν, θα βρούνε "λεφτόδεντρα", για να σας δώσουν επιδοματάκια, θα σας "απελευθερώσουν", απ΄τα μέτρα, θα σας εκβιάσουν.
Και μετά, θα σας ρίξουν πάλι όλη την ευθύνη, για όλα.
Καλά ξυπνητούρια!

 
Top