1. Η απόφαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας να αναγνωρίσει την Λαϊκή Δημοκρατία του... Ντονέτσκ και την Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, αποτελεί ιστορικό βήμα στη κατεύθυνση της ειρήνης και της προστασίας των λαών της περιοχής από τη καταπίεση του πραξικοπηματικού καθεστώτος του Κιεβου, τα ναζιστικά τάγματα, τις μονάδες μισθοφόρων και το 5ο κύμα ΝΑΤΟικής επέκτασης προς την Ανατολή.
2. Η προγραμματισμένη, εδώ και μήνες, από το ΝΑΤΟ εισβολή στις ΛαΊκές Δημοκρατίες πιθανώς αναβάλλεται ή αναθεωρείται. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρει τις Λαϊκές Πολιτοφυλακές ενισχυμένες, στρατιωτικά και ηθικά και τις Λαϊκές Δημοκρατίες ακόμη πιο ισχυρές στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού. Οι Κασσάνδρες και οι άσπονδοι φίλοι διαψεύσθηκαν. Η Ελπίδα επιστρέφει στους λαούς της περιοχής.
3. Η διεθνιστική Αλληλεγγύη, που αποτέλεσε ισχυρό στήριγμα και εφεδρεία του αγώνα των Λαϊκών Δημοκρατιών και εκφράστηκε ποικιλοτρόπως τα τελευταία 8 χρόνια, παραμένει ισχυρή αναγκαιότητα. Ας μην επιτρέψουμε στους εμπρηστές του πολέμου να μετατρέψουν τις χώρες μας σε ορμητήρια θανάτου.
4. Καλούμε τους πολίτες της Ελλάδας να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, την προσπάθεια των Λαϊκών Δημοκρατιών για ειρήνη στην περιοχή. Να μετατρέψουμε την πολυπληθή  ελληνική κοινότητα των Λαϊκών Δημοκρατιών, που απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα ισονομίας και ελεύθερης έκφρασης, όπως και κάθε μια απο τις 92 εθνότητες που ζουν στο έδαφος των ΛΔ, σε γέφυρα Φιλίας  και Αλληλεγγύης.
ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΔ ΝΤΟΝΕΤΣΚ και ΛΔ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ!
ΖΗΤΩ Η ΕΙΡΗΝΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
21 Φεβρουαρίου 2022
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΛΔ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
Top