Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ένα γελοίο πολιτικό πάνελ έχει στηθεί και στην χώρα μας με στόχο να ωραιοποιήσει με... "επιχειρήματα", περί "αυτοδιάθεσης", "ελευθερίας", "αλληλεγγύης" και "ανθρωπισμού", τον ολοκληρωτισμό, που επιδιώκει η Αμερικανική πολιτική και οι δορυφόροι της, σε βάρος των λαών, κυρίως, της Ευρώπης.
Η "αναβίωση του νεκρού ΝΑΤΟ', η "στρατιωτική ολοκλήρωση της Ευρώπης με την δημιουργία Ευρωπαϊκού στρατού",  "το δίκαιο της αποστολής στρατιωτικού εξοπλισμού σε τρίτες χώρες", οι "οικονομικές κυρώσεις, ως η Μητέρα των μαχών, κατά του εχθρού", μόνο ΕΜΑΣ πλήττουν. Ο "εχθρός" μένει αλώβητος.
Πόσα δισεκατομμύρια θα χάσει η Ευρώπη, απ΄αυτές τις νέες αγορές πολεμικού εξοπλισμού, που θα προκύψουν, μετά την αποψίλωση που έγινε, για να προσφερθούν, σ΄ένα κράτος, που καμία συμφωνία "βοήθειας" δεν έχουμε;; Αυτό το χρήμα, που πρόθυμα διαθέτει η ΕΕ δεν  θα μπορούσε να διατεθεί για την ανακούφιση των φτωχότερων στρωμάτων των πολιτών της;;
ΠΟΤΕ δεν έγινε!
Πόσα καινούρια χρέη θα συσσωρευτούν, από αναγκαστικά δάνεια και θα κληθούν να τα πληρώσουν οι πολίτες;;
Πόσες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης θα στερηθούν οι χώρες με τις "κυρώσεις" τύπου SWIFT;;;
Πόσο θα επηρεάσουν οι αποκλεισμοί εναέριων χώρων, λιμανιών, αθλητικών, πολιτιστικών, ενημερωτικών και Συνεδριακών εκδηλώσεων την χώρα μας;;
Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στις διπλωματικές μας σχέσεις με χώρες, εκτός ΝΑΤΟ, μετά την ολοκλήρωση των εχθροπραξιών, στην Ουκρανία;;
ΤΙΠΟΤΑ απ΄όλα αυτά δεν εξηγούν τα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, στους πολίτες και στους ψηφοφόρους τους. "Μ¨ένα στόμα, μια φωνή" καταδικάζουν!
Καταδικάζουν τον "εισβολέα", όταν ποτέ δεν καταδίκασαν τις εκατοντάδες εισβολές, ανά τον κόσμο.
Ταυτόχρονα, όμως, καταδικάζονται και οι πολίτες της Ευρώπης, σε ενεργειακή φτώχεια, που θα επιφέρει μακρόχρονη ανεργία και απώλεια εισοδημάτων,  σε διατροφική φτώχεια που θα επιφέρει πείνα και μαυραγοριτισμό και σε μετατροπή της χώρας μας σε ένα κράτος-παρία, που θα ζητιανεύει, για την υπεράσπιση και την ακεραιότητα του, την βοήθεια των αδιάφορων "εταίρων".
Δώστε εσείς όλες τις απαντήσεις και μετά σκεφτείτε και ψηφίστε όλους αυτούς τους υπέρμαχους της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και τους ισαποστάκηδες, που καταδικάζουν!

 
Top