Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Μουσολίνι κατάλαβε ένα θεμελιώδες πράγμα:
ότι για να ευχαριστήσει τους Ιταλούς ήταν απαραίτητο να δοθεί στον καθένα
από ένα...

μικρό κομμάτι εξουσίας, με το δικαίωμα να το καταχραστεί».
Indro Montanelli (1909-2001), ο "πρύτανης" της ιταλικής δημοσιογραφίας
Συγγραφέας της περίφημης "Ιστορίας της Ιταλίας", ενός κατατοπιστικού έργου σε είκοσι δύο τόμους, της δημοφιλέστερης ιστορικής σειράς που επικεντρώνεται στο παρελθόν της Ιταλίας.

Η απαραίτητη προϋπόθεση απόκτησης "υγειονομικού διαβατηρίου", δηλαδή η αποδοχή κι ανάληψη προσωπικής ευθύνης μέσω "€μVολιασμού" με ένα "πειραματικό γενετικό σκεύασμα" των Big Pharma, για να εργαστείς, να ταξιδεύεις, να τρως ή να πίνεις καφέ, να πηγαίνεις στον κινηματογράφο, να πας στο σχολείο για ενημέρωση ή τους βαθμούς των παιδιών σου, να βιώνεις την απλή καθημερινότητα... ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας πριν δύο περίπου χρόνια, ή συνωμοσιολογίες ψεκασμένων. Όλα αυτά θα έμοιαζαν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά τα βιώνουν οι λαοί της "πολιτισμένης" δύσης. Βιώνουμε με «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση» τη νέα εποχή της επίθεσης του κεφαλαίου με το νέο ναζισμό του 21ου αιώνα.

Χθες η "Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δηλαδή το διορισμένο από τους τραπεζίτες Διευθυντήριο -ούτε καν τυπικά εκλεγμένο-, αποφάσισε την επέκταση υποχρέωσης υγειονομικού διαβατηρίου μέχρι τις 30 Ιούνη 2023, για τους πολίτες των χωρών μελών της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" και την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του Διευθυντηρίου Christian Wigand: "Today the European Commission is proposing to extend the EU Digital COVID Certificate by a year, until 30 June 2023".
Συνωμοσιολογία σίγουρα και το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξέρετε του Διευθυντηρίου που ούτε καν εκλέγεται κι εκ μέρους του τραπεζικού κεφαλαίου εφαρμόζει πολιτικές στις 27 χώρες μέλη της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως έχουν βαπτίσει το 4ο Ράιχ, με ημερομηνία 12 Σεπτέμβρη 2019, περιγράφει τον "οδικό χάρτη" για ολικούς εμβολιασμούς.
Το επίσημο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΔΩ Περισσότερα, 20 Μάη 2020: Κορωνοϊός... οι Λαοί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;
Ο Mattias Desmet, καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Γκεντ, στο Βέλγιο,  (Professor of Clinical Psychology at Ghent University in Belgium), κορυφαίος ψυχολόγος ειδικός για την τυραννία και τον ολοκληρωτισμό και πώς σχηματίζεται η μαζική ύπνωση, πως μπορεί η κοινωνία (άραγε στην Ελλάδα, όλα τα πολιτικά κόμματα, χωρίς συνδιαλλαγή κι ανταμοιβές από τις πολυεθνικές Big Pharma, αποδέχονται σιωπηρά το "υγειονομικό διαβατήριο" που υπήρξε μόνον στην περίοδο του ναζισμού και φασισμού;), εξηγεί το φαινόμενο της "Μαζικής Ύπνωσης", το εργαλείο του πολυεθνικού κεφαλαίου σήμερα:

«Οι γονείς που εμβολιάζουν τόσο μανιωδώς τα παιδιά τους μπαίνουν στη συνείδηση ​​του πλήθους που ονομάζεται "Μαζική Διαμόρφωση".
Αυτή η κοινωνική αλλαγή συμβαίνει όταν υπάρχει, ή υπήρξε μια περίοδος κυμαινόμενου φόβου και είναι ένα βήμα στο δρόμο προς ένα ολοκληρωτικό κράτος.
Ο ολοκληρωτισμός ξεκινά πάντα με έναν μαζικό σχηματισμό μέσα στον πληθυσμό. Δεν είναι το ίδιο με μια δικτατορία.
Σε μια δικτατορία, οι άνθρωποι υπακούουν κάτω από τον θεμελιώδη φόβο του δικτάτορα στην κορυφή, αλλά ο ολοκληρωτισμός είναι το αντίθετο. Οι άνθρωποι υπνωτίζονται να υπακούουν "για το καλό της κοινότητας". (…)

Δεν είναι πλέον ορθολογικοί, ή επικριτικοί όπως ήταν κάποτε.
Αυτός είναι ο λόγος που όλοι γνωρίζουμε φίλους που κάποτε ήταν πολύ έξυπνοι και συμπονετικοί, αλλά μετατράπηκαν σε ανόητους και δεν θέλουν πλέον να ακούν άλλες φωνές. Είναι μισαλλόδοξοι, δεν είναι ανεκτικοί κι ακόμη κακοί ή σκληροί
»

- [...οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους επειδή είναι ένα...
κομμάτι του εαυτού τους, και τα παιδιά τούς γονείς τους επειδή είναι κάτι που προήλθε από εκείνους
...και ο δεσμός του γεννήτορα με το παιδί του είναι ισχυρότερος από τον δεσμό του παιδιού με τον γεννήτορά του· γιατί καθετί που προήλθε από κάποιο άλλο ανήκει σ᾽ αυτό από το οποίο προήλθε·
...Οι γονείς λοιπόν αγαπούν τα παιδιά τους σαν αυτά να είναι ο εαυτός τους
Από όλα αυτά γίνεται φανερό και γιατί οι μητέρες αγαπούν περισσότερο...]
Αριστοτέλης, Ἠθικὰ Νικομάχεια

Στην "καρδιά" του θέματος μας το σημερινό κείμενο της Ιωάννας Υψηλάντη, που αποτέλεσε "τροφή" για το δικό μας: Αν η εξουσία σάς ζητήσει να στειρωθείτε, ή να λοβοτομηθείτε, "για το κοινό καλό", θα το κάνετε;

Επισημαίνει, ακόμη, ο Καθηγητής Mattias Desmet: «Στην ύπνωση, η προσοχή περιορίζεται όλο και περισσότερο έως ότου το άτομο δεν είναι πλέον σε θέση να δει, πέρα ​​από την πολύ στενή του όραση, αυτό που είναι πραγματικό.
Η μαζική επεξεργασία απαιτεί 4 προϋποθέσεις ταυτόχρονα για να πραγματοποιηθεί.
Κι αυτό έχει επιτευχθεί.
Ο φόβος και η απομόνωση που βίωσαν πολλοί, πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχει βρει το τέλειο "Αντικείμενο Φόβου" και έχει ενσωματωθεί σταθερά στο αφήγημα της πανδημίας και το αφήγημα των εμβολίων. Δεν μπορούν να ανεχθούν ή να επιτρέψουν τη διαφωνία ,ή μια διαφορετική φωνή, και δεν θέλουν καν να ακούσουν ερωτήματα.

Όταν ξυπνήσουν, ο "τρομερός φόβος" τους θα επιστρέψει. Τότε οι ηγέτες των μαζών δεν θα μπορούν καν να αφήσουν τις μάζες να ξυπνήσουν, γιατί όταν οι μάζες ξυπνήσουν και δουν την πραγματική ζημιά και τις απώλειες, θα θυμώσουν με αυτούς που προκάλεσαν την ζημιά και πιθανότατα θα σκοτώσουν αυτούς τους ηγέτες.
Στην ιστορία, οι οργανωτές των μαζικών εκπαιδεύσεων σκοτώνονται πάντα από εκείνους που υπνωτίζονται μία φορά και μετά ξυπνούν, και ξαναβλέπουν τον πραγματικό κόσμο.
Το 30% των ανθρώπων είναι βαθιά υπνωτισμένοι.
Το 40% δεν είναι, αλλά ακολουθεί τις μάζες.
Όταν το 40% σταματήσει να αισθάνεται την αντίθεση της λογικής, θα ενταχθεί στους υπνωτισμένους και θα τους ακολουθήσει.

Εμείς είμαστε το τελευταίο τμήμα: το 30% που δεν μπορεί να υπνωτιστεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε.
Στον ολοκληρωτισμό, όταν οι τελευταίες φωνές διαφωνούντων παραδίνονται κι υποχρεώνονται σε φίμωση, οι μάζες αρχίζουν να διαπράττουν θηριωδίες στο όνομα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.
Το 30% των μη υπνωτισμένων είναι ένα μείγμα διαφορετικών ομάδων και διαφορετικών θρησκειών, και πολιτικών.
Αν δεν βρούμε κοινό έδαφος να ενωθούμε, χάνουμε και χωρίς τις θαρραλέες και οι επίμονες φωνές αυτών που έχουν κουράγιο μιώνουν το 40%.

Η ύπνωση και η μαζική επεξεργασία που υφίσταται είναι μια κατάσταση που οδηγεί ξεκάθαρα στον ολοκληρωτισμό. Σε ένα ολοκληρωτικό κράτος, όπου οι φυσιολογικοί άνθρωποι διαπράττουν φρικαλεότητες πιστεύοντας ότι έχουν δίκιο. Αν ενώσουμε το 30% που δεν είναι σε ύπνωση και μιλάμε μαζί κάθε μέρα σε όλους όσους συναντάμε, ενάντια στη συγκρότηση των μαζών, ενάντια στην αφήγηση, οι μάζες της ύπνωσης θα διαλυθούν και η κρίση θα τελειώσει.
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πείτε μικρά πράγματα όπως: "Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει νόημα", "Τα δεδομένα λένε κάτι άλλο".
Πεστο στην ταμία... Πέστο στο βενζινάδικο... Πέστο στον επισκευαστή, Κάνε τα πάντα να το λες. Αυτή είναι η τέχνη της Αντίστασης. Φυτεύοντας σπόρους αμφιβολίας, λόγια διαφωνίας.
»

Σχετικό:

The Psychology of Mass Hypnosis and American Totalitarianism

1961... Μια ανησυχητική προφητεία του συγγραφέα Aldous Huxley; Συνωμοσιολόγος της δεκαετίας του '60;
Τίποτα από τα δύο. Απλώς εργαζόταν στις αμερικανικές υπηρεσίες και από πολλά χρόνια ανέλυε τα σενάρια-σχέδια που θα έπρεπε ν' ακολουθηθούν από τη "χώρα της ελευθερίας" και σήμερα το 4ο Ράιχ της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας":

* Ο Aldous Huxley μιλώντας στο Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου», στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)
 
«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου, χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...
Σε μία από τις επόμενες γενιές θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την υποτέλεια τους και συνεπώς να παράγουν δικτατορίες... χωρίς να δακρύζουν. Δημιουργώντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα στερούνται στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα απομακρύνονται από αυτές, αλλά θα το απολαμβάνουν, γιατί θα αποσύρονται από οποιαδήποτε επιθυμία εξέγερσης, λόγω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ή με φαρμακολογικές μεθόδους. Κι αυτό φαίνεται θα είναι η τελική επανάσταση...»
UC San Francisco, Library, University Archives, Aldous Huxley, 1961 "lecture to California Medical School in San Francisco"

Σ' ολόκληρο τον "πολιτισμένο" κόσμο του καπιταλισμού -ευτυχώς μόνον στην "πολιτισμένη" δύση-, η ύπνωση των μαζών προς τον ολοκληρωτισμό βρίσκει δυνάμεις Αντίστασης. Ειναι μια κοινωνική κρίση και έχουν έναν ρόλο να διαδραματίσουν όσοι δεν υπνωτίστηκαν, ή δεν εξαγοράστηκαν από τις πολυεθνικές Big Pharma.

Τότε... το Ahnenpass = το Γενετικό διαβατήριο στη ναζιστική Γερμανία για κυκλοφορία με προνόμια, που όλοι πίστεψαν ότι είναι παρελθόν μετά την ήττα από τον Κόκκινο Στρατό, τη Νυρεμβέργη και τον "Κώδικα της Νυρεμβέργης". Το "πιστοποιητικό" των διακρίσεων, του ρατσισμού με τα προνόμια για τους υπάκουους και συμμορφωμένους με τον ναζισμό...

Σήμερα... το Green Pass = Διαβατήριο εμβολιασμένου (Ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό για μετακινήσεις και "προνόμια") στο 4ο Ράιχ, για κυκλοφορία, εργασία, σπουδές, καθημερινότητα, προνόμια, διακρίσεις, απαρτχάιντ. Η επιστροφή στο έγκλημα που καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη... 
 
Δυστυχώς για την πατρίδα μας... αποτελούμε φωτεινή εξαίρεση, αφού το πολιτικό σύστημα έπληξε πολιτική αστρομυωπία, ή συνολικά εξαγοράστηκε με "φερετζέ" τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο. Αρκεί ο μοναχικός δρόμος που διάλεξε το ΚΚΕ -όλα τα άλλα κόμματα δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά απέναντι στο Διευθυντήριο-, σε πλήρη διάσταση με τα αδελφά κομμουνιστικά κόμματα στη δύση:

Αναμένοντας τον σ. Κουτσούμπα να κάνει την 4η Δόση, "ενισχυτική της 3ης αναμνηστικής"... όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

 
Top