Νέος γύρος συγκρούσεων ανάμεσα σε Μαξιμου και τους Ράδιο Αρβύλα μετά την χθεσινή επίθεση των Ράδιο Αρβύλα στην Σια Κοσιωνη. 

Οι ράδιο Αρβύλα αφού έπεσαν ένα μέρος απο πρόσφατη συνεντευξη της Σιας Κοσιωνη, σχολίασαν την συγγενικη της σχέση με τον πρωθυπουργό καθως ο σύζυγος της, Κώστας Μπακογιαννης ειναι ανιψιός του Έλληνα πρωθυπουργού. Μάλιστα στη συνέχεια έφτιαξαν και ένα σατιρικό βιντεο με υποτιθέμενη συνεντευξη του Κυριακου Μητσοτακη στην Σια Κοσιώνη όπου "ακούγεται" να της λέει μεταξύ άλλων.
Σχετικά με την συνεντευξη της Σιας Κοσιωνη να θυμίσουμε πως αφορούσε τη συνεντευξη της στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, Προσωπικα που πορουσιαζει η Έλενα Κατριτση.

Απο την πλευρά της η Σια Κοσιωνη που μιλάει σπανια για την προσωπική της ζωη, μιλησε για πρώτη φορά τοσο ανοικτά, δημόσια για την στενή πλέον σχέση της με την μεγαλύτερη πολιτική οικογενεια της χώρας μας, την οικογένεια Μητσοτακη. 

Μεταξύ άλλων η Σια Κοσιωνη εξομολογηθηκε στην Έλενα Κατριτση:

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω…

όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν.

Όταν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση. ασκώ κριτική στην κυβέρνηση. Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου.

Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός.

Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα.
 
Top