Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Όταν σ' ένα Έθνος, μία Πατρίδα υψώνονται κι ανεμίζουν δύο σημαίες,
μία από αυτές τις δύο είναι...

προορισμένη να εξαφανιστεί!

Μια ματιά στον παραπάνω χάρτη μας διαβεβαιώνει και πιστοποιεί πως η Ρωσία έχει εγκατασταθεί επακριβώς ανάμεσα στις βάσεις του ΝΑΤΟ!

Μπορούμε να το διανοηθούμε; Αυτοί οι κακοί αντιδημοκράτες Ρώσοι -γνήσιοι συνεχιστές του κακού κομουνισμού της ΕΣΣΔ, για τη "δημοκρατική" δύση-, επέλεξαν να είναι η χώρα τους περικυκλωμένη από τις στρατιωτικές και πολιτικές-οικονομικές (εμπάργκο, κυρώσεις εκδημοκρατισμού της Ρωσίας από την "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση) του μεγάλου υπερασπιστή της δημοκρατίας στον "ελεύθερο κόσμο", το δημοκρατικό ΝΑΤΟ!

Ήταν ο Πούτιν που έκανε αυτό το έγκλημα! Ο δικτάτορας Πούτιν επέλεξε να εγκατασταθεί η πατρίδα του ανάμεσα στις Νατοϊκές βάσεις! Μια ακόμη συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους υπερασπιστές της παγκόσμιας "δημοκρατίας", που έφεραν στην ανθρωπότητα την ειρήνη, την αποφυγή δικτατορικών καθεστώτων, εισβολών και βομβαρδισμών κρατών, την αγάπη και τη δημοκρατική μνήμη σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Γι' αυτό αποτελεί καθήκον και στο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, των υπαλλήλων τραπεζιτών να συσπειρωθούμε στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τη σημαία με τα 12 κίτρινα αστέρια σε μπλε φόντο, που συμβολίζουν τα ιδανικά της δημοκρατίας, της ενότητας, της αλληλεγγύης, της αρμονίας και της ειρήνης ανάμεσα στους λαούς. Έτσι θα συνεισφέρουμε και στην προσπάθεια της δημοκρατικής Τουρκίας και του Ισραήλ να στηρίζουν τη μαριονέτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσαν με πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Ας μην περιοριστούμε σε κυρώσεις κι εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας (απαγορεύουμε στους αγρότες μας να πουλάνε αγροτικά προϊόντα στην Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν κι έτσι παρακαλάνε να διοχετευτούν σε εξευτελιστικές τιμές στους Σκοπιανούς, Τούρκους και Σέρβους για να τα πουλήσουν κερδοφόρα στη Ρωσία), ας διακόψουμε εντελώς τις διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία!

Κι όταν η Ρωσία κλείνει τις βρύσες φυσικού αερίου και συνεχίζουμε να αγοράζουμε το πανάκριβο υγροποιημένο αέριο από σχιστόλιθο των ΗΠΑ, που πληρώνουν με αίμα οι ευρωπαίοι πολίτες και το οποίο μεταφέρεται στην Ευρώπη με "πράσινη" μέθοδο από τα αμερικάνικα γκαζάδικα πέραν του Ατλαντικού. Όπως ακριβώς κάνουμε με το εμπάργκο εναντίον του Ιράν κι αγοράζουμε το πετρέλαιο για τις ανάγκες μας από τις 7 αδελφές, σε διπλάσιες τιμές και τοις μετρητοίς.

Μπορεί οι λογαριασμοί των νοικοκυριών να συνεχίσουν να μην είναι βιώσιμοι, αλλά έτσι θα εκδημοκρατίσουμε την κομουνιστική Ρωσία και θα ζεστάνουμε τις καρδιές μας με τα αστέρια της σημαίας μας (Ευρωπαϊκή Ένωση) και την χυδαία προπαγάνδα αυτής της χυδαίας "ανθρωπιστικής επιχείρησης", που πάει πακέτο με τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και τα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα"-Big Pharma.

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει
»
Βλαδίμηρος Πούτιν,
Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Βλέπε, 21 Φλεβάρη 2021, σε: Ρωσοφοβία στη θέση του αντικομουνισμού... με θύμα και την Ελλάδα!

 

Το φθηνό Ρωσικό αέριο είναι έτοιμο. Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει τώρα να αποφασίσουν τι θα κάνουν: θα συνεχίσουν να είναι υπάλληλοι των ΗΠΑ αγοράζοντας πανάκριβο υγροποιημένο αέριο από σχιστόλιθο των ΗΠΑ, ή θα ενδιαφερθούν για τους λαούς τους, τα τιμολόγια των πολιτών τους, τις βιομηχανίες παραγωγής των χωρών τους, τη φθηνή θέρμανση των κατοικιών κ.λπ.
Ο Alexei Miller, διαχειριστής της Ρωσικής Εταιρίας Ενέργειας Gazprom ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος αγωγός του Nord Stream 2 έχει γεμίσει με φυσικό αέριο κι ο αγωγός είναι έτοιμος για λειτουργία: «Τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος αγωγός είναι τώρα σε πίεση και είναι πλήρως έτοιμοι να ξεκινήσουν».
Ο διαχειριστής της Gazprom υπενθύμισε ότι ο Nord Stream 2: είναι ικανός να μεταφέρει 55 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως και είναι ο μακρύτερος υποθαλάσσιος αγωγός στον κόσμο με 1.234 χιλιόμετρα.
Τώρα οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει απλώς να αποφασίσουν:
1. Αν θα συνεχίσουν με τις αντιρωσικές κυρώσεις κι εμπάργκο που τους επιβάλλουν να λαμβάνουν οι ΗΠΑ.
2. Αν θα συνεχίσουν ν' αγοράζουν φυσικό αέριο από άλλες χώρες σε υψηλότερες τιμές και στη συνέχεια θα ρίξουν το κόστος στους πολίτες
3. Αν θα αγοράσουν φθηνό Ρωσικό φυσικό αέριο ώστε να μειώσουν δραστικά τις τιμές-χαράτσια στις επιχειρήσεις και οικογένειες τους.
 
«Όποιος λέει πως αλλάζει την Ε.Ε. από τα μέσα, ψεύδεται.
Ο μοναδικός δρόμος: Έξοδος από την Ε.Ε. πριν είναι πολύ αργά.
Όπως συμβαίνει με ένα αυτοκίνητο που τρέχει προς το γκρεμό»
 
Σήμερα ο "δημοκρατικόw" Μπάιντεν, ο Νορβηγός "σοσιαλιστής" Γενς Στόλτενμπεργκ, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, του Συμφώνου υπεράσπισης της "δημοκρατίας" από τον "κομμουνισμό" κι η αποικία τους Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας κατηγορούν τη Ρωσία ότι αναπτύσσει στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, αλλά η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ στο Ντονμπάς είναι ανεξάρτητα εδάφη που δέχονται επίθεση από τους νεοναζί του Κίεβο.
Εάν η "πολιτισμένη" εγκληματική μαφιόζικη Δύση κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία, ωθώντας το Ουκρανικό προτεκτοράτο τους εναντίον του Ντόνετσκ και του Ντονμπάς, οι Ελεύθεροι του κόσμου θα είναι στο πλευρό της Ρωσίας.

Ντόνετσκ και Ντονμπάς δεν είναι εδάφη της Ουκρανίας!
Για όσους έχουν μνήμη χρυσόψαρου:
Το καθοδηγούμενο πραξικόπημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2014, με αποτέλεσμα την ανατροπή του νόμιμου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, οδήγησε στη συνέχεια τη γέννηση μιας αντιρωσικής εθνικιστικής κυβέρνησης, η οποία επέβαλε αυστηρούς και φασιστικούς περιορισμούς, με σοβαρές διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο στον ρωσόφωνο πληθυσμό.
Ήταν τότε που, στις 7 Απρίλη, η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (RPD) κήρυξε μονομερώς την ανεξαρτησία της, ακολουθούμενη στις 12 Μάη από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (RPL).
Προηγουμένως, στις 11 Μάρτη, η Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας είχε επίσης ανακηρύξει την ανεξαρτησία της και στη συνέχεια προσχώρησε στη Ρωσική Ομοσπονδία μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που διοργανώθηκε στις 16 Μάρτη.
Αν λάβουμε υπόψη αυτή την εικόνα, είναι σαφές ότι η Ουκρανία, φυσικά για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, είναι αυτή που απειλεί στρατιωτικά την ανεξαρτησία των δύο Δημοκρατιών, ενώ η Ρωσία τάσσεται υπέρ τους, καθώς κατοικούνται κυρίως από πληθυσμό Ρωσικής εθνότητας και Ρωσικής γλώσσας.
Για αρκετό καιρό, οι ιμπεριαλιστές χρησιμοποίησαν την Ουκρανία ως δικό του πιόνι με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν τη Μόσχα, όπως στην περίπτωση των στρατιωτικών ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν παράνομα από το ΝΑΤΟ στα ύδατα της Κριμαίας και συμμετείχε η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, όσο κι αν γαβγίζουν τα ΜΜΕ και οι ευρωπαίοι πολιτικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ: Προκαλούν ώστε να προκληθεί ένα ατύχημα και στη συνέχεια να κατηγορηθεί η Ρωσία για εισβολές και το ξέσπασμα μιας πιθανής ένοπλης σύγκρουσης.

Η ξενόδουλη πολιτική του σάπιου ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος κι η εμπλοκή στα Νατοϊκά συμφέροντα... χέρι χέρι με τη ΣΥΜΜΑΧΟ Τουρκία

Μάρτης 2021... η πυραυλάκατος του Ελληνικού Πολεμικού ΝαυτικούΔανίολος”... απειλεί τη Ρωσία και οι δημοσιογραφικές τσούλες μας ψεκάζουν "πατριωτισμό" αποκρύπτοντας πως Αρχιναύαρχος είναι Τούρκος, για παράδειγμα... το Πολεμικό Ναυτικό υψώνει ψηλά την γαλανόλευκη και στην Μαύρη Θάλασσα: «To ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό απλώνεται και σε άλλες θάλασσες και αυτή τη φορά βρίσκεται στη Μαύρη θάλασσα με αφορμή την άσκηση "POSEIDON 21". Η εξωστρέφεια στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζεται με το Πολεμικό Ναυτικό να είναι μπροστάρης στις αποστολές μονάδων στο εξωτερικό, όντας απλωμένο σε 5 θάλασσες. Έτσι, μετά τον Περσικό Κόλπο, την Αδριατική, το Αιγαίο και την Μεσόγειο (σ.σ. σε 4 διαφορετικά σημεία) το Πολεμικό Ναυτικό υψώνει ψηλά την γαλανόλευκη και στην Μαύρη Θάλασσα».

Αυτός ο πληρωμένος "πατριωτισμός" των ΜΜΕ και της πολιτικής δουλειάς τελειωμό δεν έχουν. Τη στράτευση της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια εναντίον της Ρωσίας, τη βαπτίζουν "πατριωτισμό": «Κατόπιν ενεργειών του ΓΕΕΘΑ, από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 05 Μαρτίου, το Ναρκοθηρευτικό (ΝΘΗ) ΕΥΡΩΠΗ έλαβε μέρος στην πολυεθνική άσκηση "POSEIDON 21" η οποία διοργανώθηκε από τις Ρουμανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με την συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας καθώς και μονάδες της Μόνιμης Αντιναρκικής Δύναμης 2 του ΝΑΤΟ (Standing NATO Mine Countermeasures Maritime Group Two – SNMCMG2)».

 Ταυτόχρονα... δίπλα στην Ελλάδα που "το Πολεμικό Ναυτικό υψώνει ψηλά την γαλανόλευκη και στην Μαύρη Θάλασσα", αλλά επικεφαλής, αφεντικό, πρωταγωνιστής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια η σύμμαχος Τουρκία... αλλά αυτά απουσιάζουν από τους "πατριωτικούς" διθυράμβους της ελληνόφωνης δημοσιογραφικής πορνείας!

Ποια πατρίδα, φρεγάτες, ΑΟΖ & πράσινα άλογα; Ελληνικά αεροσκάφη στο Ισραήλ για προσομοίωση επιθέσεων σε Συριακές, Ιρανικές & Ρωσικές δυνάμεις... για υποστήριξη της Τουρκίας!

Αλέξης Μητσοτάκης, όπως Κούλης Τσίπρας Νατοϊκοί κι εξοπλισμοί εναντίον της Ρωσίας & δήθεν για την Τουρκία


Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

  ¡No pasarán! Κομαντάντε Givi... Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!


Α.Τσίπρας Ευρωdebate για Ουκρανία: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"
Όταν ο "ηγέτης" της ευρωπαϊκής "αριστεράς" μας παραμύθιαζε εναντίον του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία...

Τις χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί της Ουκρανίας... είχε καταδικάσει σκληρά ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ... Τι άλλαξε όταν η Νατοϊκή αριστερά ανέλαβε τη διεκπεραίωση των ιμπεριαλιστικών πολιτικών;

"Ρεσάλτο"... Τσίπρας: Ξεπλένει το φασιστικό προτεκτοράτο της Ουκρανίας
Κι ο Κοτζιάς κάνει τον χουβαρντά και τον φιλάνθρωπο με τα δικά μας λεφτά:
Άμεσες οι προτεραιότητες υποστήριξης του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία από την κυβέρνηση του "αριστερού" ηγέτη Αλέξη Τσίπρα!

Στην πρώτη γραμμή, μαζί με Τουρκία και Ισραήλ, η υποστήριξη στους νεοναζί από τους Τσίπρα-Κοτζιά.
 
Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου που βρέθηκαν στην εξουσία προκαλώντας εμφύλιο στην Ουκρανία και σήμερα προκαλούν τη Ρωσία σε διατεταγμένη υπηρεσία, βρήκαν στην αποικία Ελλάδα βοήθεια...
 
Μια βοήθεια σε δολοφόνους... με χρήματα του Ελληνικού λαού.
 
Δωρεάν περίθαλψη στους τραυματίες του Ουκρανικού Στρατού που δολοφονεί αμάχους φιλορώσους.
Όπως γράφει η γελοία φυλλάδα "ΒΗΜΑ":
«...τραυματίστηκαν σε "αντιτρομοκρατική" επιχείρηση».


Κατόπιν, μετά τον Βενιζέλο, τους Τσίπρα-Κοτζιά, μας ήρθαν οι άλλοι Νατοϊκοί "πατριώτες" υποστηρικτές του καθεστώτος στην Ουκρανία...
 
 Όμοιος ομοίω αεί πελάζει... "χρέος" η υποστήριξη των νεοναζί!
Μπορούσε να απουσιάζει ο Μάρτης από τη "Σαρακοστή";
Μπορούσε ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Δημήτριος Αρχοντώνης να μην ευλογήσει και τους νεοναζί της Ουκρανίας;
Θα μπορούσε να μην προσφέρει υπηρεσίες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ;
Μάλιστα κάνει και χιούμορ: Βαρθολομαίος σε Πούτιν: Για το Αυτοκέφαλο της Ουκρανίας «πήρα καραμέλες και σοκολάτες... χρηματίστηκα με καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του» ήταν η απάντηση του για τη σχισματική αυτοκεφαλία στη λεγόμενη ουκρανική Εκκλησία.
 
«…ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,
μιας και δε ντράπηκαν τα στόματα που τα ΄λεγαν…»
Μενέλαος Λουντέμης
 
Οι υπόλοιποι σύμμαχοι μας που προστρέχουν να συμπαρασταθούν στους νεοναζί, είναι γνωστοί και δεν χρήζουν συστάσεων:




 
 

 
Top