Τη δουλειά της έχασε η Τουρκάλα αεροσυνοδός Ζουχάλ Σενγκούλ (Zuhal Şengül), επειδή παράλληλα με τις Τουρκικές Αερογραμμές εργαζόταν και ως μοντέλο.




Και δεν ήταν τόσο το μόντελινγκ που την «έκαψε», όσο ότι η εντυπωσιακή 31χρονη είχε φωτογραφηθεί αισθησιακά για ιταλικό περιοδικό. Αυτές οι πόζες ήταν η αιτία που «έκοψαν τα φτερά» του κοριτσιού.



Οι Τουρκικές αερογραμμές, όπως ανακοίνωσαν, έχουν θεσπίσει αυστηρούς κανόνες για τους εργαζόμενούς τους, μεταξύ των οποίων προφανώς είναι να μην ποζάρουν αισθησιακά σε περιοδικά.



Τη φωτογράφιση, που έγινε και δημοσιεύτηκε στην Ιταλία, πήραν… χαμπάρι οι υπεύθυνοι των Τουρκικών Αερογραμμών όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο η 31χρονη αεροσυνοδός εμφανίστηκε μόνο με το μπικίνι της.







Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει τη… Σαρία στις αεροσυνοδούς της. Το 2013 η ίδια εταιρεία είχε απαγορεύσει στις αεροσυνοδούς να φοράνε κραγιόν και να βάφονται έντονα.



Εννοείται ότι η ισλαμοποίηση της εταιρείας οφείλεται στο θρησκευτικό καθεστώς που επιχειρεί να επιβάλλει στην Τουρκία ο σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.






 
Top