Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο...

Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης, κύριος Νίκος Μακρόπουλος, ο κύριος Σπύρος Μαυρόγαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη.



Σπύρος Μαυρόγαλος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νίκος Μακρόπουλος και Μαργαρίτα Αντωνάκη.



Από αριστερά οι κκ Σπύρος Μαυρόγαλος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου,

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νίκος Μακρόπουλος και Μαργαρίτα Αντωνάκη



Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τους υποδέχτηκε θερμά λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας αποτελεί μεγάλη στήριξη για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και για όλους εμάς που βρισκόμαστε κοντά τους. Σας υποδεχόμαστε ως ξεχωριστούς φίλους και υποστηρικτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς έχετε στηρίξει συλλογικά και ατομικά το έργο μας με βαθιά ευαισθησία. Φέτος η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση και πρόσφερε τα έσοδα της στον Σύλλογο «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», με την επιθυμία να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Κινητοποίησε με τον τρόπο αυτόν τον κόσμο του ασφαλιστικού κλάδου, ο οποίος μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία συστρατεύτηκε στον αγώνα μας. Η συμπαράστασή σας μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο και μας συγκινεί καθώς προέρχεται από μία ιστορική Ένωση που με τη δράση της έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στην Ελληνική κοινωνία. Αυτή η επιθυμία σας, για αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, σας οδήγησε σήμερα εδώ και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε από κοντά το έργο που τόσο ευγενικά στηρίζετε. Ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό σας έργο».



Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη παρουσίασε το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στους επισκέπτες, και κλείνοντας την ομιλία της απένειμε στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία παρέλαβε ο κύριος Σαρρηγεωργίου.




Εκείνος συγκινημένος την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια, τη συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και για την αφοσίωση της στα άρρωστα παιδιά, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα για όλους.. Μοιράστηκε μάλιστα με τους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία από τη Μονάδα, όταν επισκεπτόταν το παιδί ενός φίλου του που είχε αρρωστήσει και νοσηλεύτηκε εδώ, υπογραμμίζοντας πόσο μεγάλη εντύπωση του έκανε ο τρόπος που φρόντιζαν τα παιδιά.



Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο κύριος Μακρόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη με τη σειρά του την κυρία Βαρδινογιάννη, που όπως είπε με το παράδειγμά της παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, και πρότεινε να οριστεί μια μέρα όπου όλα τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών θα επισκεφτούν την Ογκολογική Μονάδα για να διαπιστώσουν από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται εδώ.



Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κυρία Πολυτίμη Λεονάρδου, και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Καίτη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Μπέκη Στραβελάκη, Έλλη Τζανετάτου, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου.



Πηγή

 
Top