Τα καλύτερα τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία των... καταξιωμένων ερμηνευτών της ελληνικής μουσικής σκηνής Γιάννη Κούτρα, Γεράσιμου Ανδρεάτου και της Ασπασίας Θεοφίλου, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικός Νοέμβρης στο Μαρούσι».Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την εξαιρετική μουσική βραδιά που χάρισαν με τις ερμηνείες στο κοινό, μέσα από τη μουσική αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι, ξεκινώντας από τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Μικρούτσικο και αγγίζοντας τις παρυφές του καλού λαϊκού τραγουδιού.Η συναυλία με τίτλο «Τα Καλύτερα μας» με τη συμμετοχή της 7μελούς ορχήστρας του Χρήστου Κολοβού απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που συμμετείχε σιγοτραγουδώντας γνωστά και πολυαγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Παρόντες στη βραδιά ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Βλάχου Σταματάκη, πρόεδροι Συλλόγων της πόλης.Ο Μουσικός Νοέμβρης στο Μαρούσι συνεχίζεται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 με τη Θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη» από τη Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Ακολουθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η συναυλία: Μίμης Πλέσσας «Τραγούδια που αγαπήσαμε» με τη συμμετοχή των Σπύρου Κλείσσα, Δήμητρας Σταθοπούλου, Μαργαρίτας Γκινοσάτη.Χώρος και ώρα διεξαγωγής εκδηλώσεων: Χώρος: Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στην HELEXPO). Ώρα έναρξης: 20:00Δωρεάν μεταφορά στο χώρο των εκδηλώσεων με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου. Ώρα αναχώρησης: 19:20 & 19:40Επιστροφή από Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας μετά το πέρας κάθε εκδήλωσης.Είσοδος ελεύθερη


 
Top