«Σοβαρή καταγγελία» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης την απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή των ΑΝΕΛ, την οποία κατήγγειλε...
ο Πάνος Καμμένος. Ωστόσο τόνισε πως «δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o κ. Σκουρλέτης γνωστοποίησε πως ο κ. Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή του κόμματός του.


«Αντί να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει, να δούμε αν είναι λάσπη, αν είναι ψέμα, αν είναι αλήθεια, βγαίνει ο κ. Καρύδης και λέει ο κ. Παππάς είχε ενημερωθεί…. ούτε για το όνομα δεν είχε ενημερωθεί ο κ. Παππάς» είπε ο κ. Σκουρλέτης για να συνεχίσει: «Ο κ. Καμμένος πήρε τηλέφωνο και μίλησε στον κ. Παππά για απόπειρα δωροδοκίας, δεν του είπε ονόματα. Ο κ. Παππάς, λοιπόν, όπως και ο κ. Εισαγγελέας έλαβε γνώση από τον κ. Καμμένο ότι υπάρχει μια περίπτωση δωροδοκίας αλλά δεν έχει ακριβή στοιχεία. Τι θα μπορούσε να είχε πει ο κ. Παππάς σε αυτή την περίπτωση;... Εγώ δεν ξέρω πώς γίνονται οι δωροδοκίες, η ΝΔ ως παράταξη μπορεί να έχει το "know how" για το πώς γίνονται οι δωροδοκίες. Εγώ, επειδή δεν ξέρω, νομίζω ότι όταν τα πράγματα τίθενται έτσι με δημόσιο τρόπο, η Δικαιοσύνη οφείλει να ερευνά, όπως πολύ σωστά έκανε. Και θα δούμε αν είναι σοβαρή ή όχι». 
 
Top