Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών...

και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, όπου στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου συγκεντρώθηκαν 19 μεγάλοι σάκοι με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.



Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής οι εθελοντές κυρία Μελιάδου , κ. Κονιδάρης, και η κ Παπαπροκοπίου.



"Η προσέλευση των πολιτών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου είναι συγκινητική και αυτή η αλυσίδα αλληλεγγύης μεγαλώνει. Υπήρξαν συμπολίτες μας που αγόραζαν τα φάρμακα για να τα διαθέσουν με ασφάλεια μέσα από το Ιατρείο κοινωνικής αποστολής στους ανασφάλιστους και απόρους συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές πολίτες, στους ιατρούς εθελοντές του ΙΣΑ για τη μεγάλη συμμετοχή τους στο "όλοι μαζι μπορούμε" αλλά και στο δήμαρχο Χολαργού- Παπάγου Ηλία Αποστολόπουλο για τη μεγάλη στήριξη του", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.



« Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας



Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

 
Top