Τη λήψη των αναγκαίων μέτρων από την κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει η τρόικα το συντομότερο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του υφιστάμενου προγράμματος, ζήτησε σήμερα στις Βρυξέλλες, ο επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί...







«Εργαζόμαστε συστηματικά, γίνονται συναντήσεις σχεδόν σε μόνιμη βάση και ανταλλαγή απόψεων, μίλησα και με τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά», δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν επιθυμεί την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα το συντομότερο, και πως στο πλαίσιο αυτό «χρειάζεται η κυβέρνηση να λάβει γρήγορα τα μέτρα που είναι αναγκαία, ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που βρίσκεται εν εξελίξει».



Ο Γάλλος επίτροπος επεσήμανε επίσης ότι «βρισκόμαστε σε ένα δρόμο, όπου οι απόψεις αρχίζουν να συγκλίνουν, αλλά είναι σημαντικό να συγκλίνουν εξ ολοκλήρου, ενώ η Κομισιόν εργάζεται δραστήρια με στόχο να ληφθούν οι αποφάσεις το συντομότερο, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η ημερομηνία της 8ης Δεκεμβρίου (Εurogroup) είναι πολύ κοντά».





 
Top