Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για να μην χρειαστεί όλοι οι πολίτες της Ουκρανίας να υπομείνουν τον πόνο,
το άγχος και το...

τραύμα του πολέμου, πρέπει επιτέλους να
νομιμοποιήσουμε τα φάρμακα με βάση την κάνναβη,
για όλους όσους το ζητήσουν»
Ζελένσκι, 28 Ιούνη 2023
Είναι γνωστή η "εξοικείωση" του Νατοϊκού κοκαϊνομανή ηγέτη των ουκροναζί με τα ναρκωτικά κάθε είδους και το εμπόριο τους...
Σήμερα η λεγόμενη Ουκρανία είναι μια κατεστραμμένη χώρα, δεν παράγει πλέον τίποτα. Στόχος τους θα είναι να μετατραπεί σε ένα μεγάλο οίκο ανοχής, νομιμοποιώντας την πορνεία και τα ναρκωτικά, το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, την πώληση βρεφών σε "ομόφυλες οικογένειες" με την αγορά γυναικών (τις βάπτισαν "παρένθετες μητέρες"), παιδεραστία... ένα μεγάλο μπουρδέλο όπου οι "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι θα πηγαίνουν να διασκεδάσουν.
Και σε κάθε περίπτωση, η νομιμοποίηση του χασίς είναι μέρος του "έργου" που λατρεύουν οι παγκοσμιοποιητές. Ένας νέος εθισμένος στα ναρκωτικά, έστω και με τα λεγόμενα ελαφρύς, ελέγχεται πιο εύκολα.

Μεταξύ των χορηγών της επιχείρησης είναι η USAID και η UKAID. Οι "δομές" που χρησιμοποιούν οι Αγγλοσάξονες ως "ήπια δύναμη" για τον πλήρη έλεγχο των χωρών-αποικιών.

Στην πράξη είναι "ταμεία" που με πρόσχημα τη βοήθεια, υποδουλώνουν όσους δέχονται τη βοήθεια.

Η USAID δραστηριοποιείται σ' όλες τις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, τις χώρες της μετασοβιετικής εποχής, με πρωταρχικό στόχο ν' αλλάξει την κοινωνία εκ των έσω, για να την καταστήσει πιο ευάλωτη στις παγκοσμιοποιητικές ιδέες.


Μας τα έχει πει ο Πάνος από το "Αντάρτικο Λημέρι, αλλά πονάνε τους προσκυνημένους κι υποταγμένους ευρωλιγούρηδες του πολιτικού προσωπικού της αποικίας...

[...] Το Ισραήλ για να σωθεί
ακόμα ο στόλος ναυλοχεί
γεμάτη πόρνες η ακτή
κι αν φύγανε οι Γερμανοί
ήρθαν οι Αμερικανοί
καινούρια πάλι κατοχή

[...] Η CIA βαρά νταγερέ
χόρευε νάιλον υπουργέ
σαν καραγκιόζης στο μπερντέ
κι εσύ να κλαις πικρέ λαέ
κι ο Βάρναλης μας το ’χε πει
χωρίς καμιά περιστροφή
στης Χούντας το αλισβερίσι
λεύτερο ήταν το χασίσι
ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει...

"Ξυπνήστε", 1975, στίχους Πάνος Τζαβέλας και σύνθεση Πάνος Τζαβέλας, "Τραγούδια απ΄ το αντάρτικο λημέρι του"...

 

Στην μπανανία το κοινό "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό; 

...για περισσότερη Ευρώπη Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;, "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, αντιμετώπιση του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", "Ανθρώπινα Δικαιώματα"

...για τον Τρανσεξουαλισμό Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή! και φυσικά πολλές δόσεις, περισσότερους πειραματικούς ορούς Big Pharma, που βάπτισαν ЄμVόλια Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

 

 

 

 
Top