Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να λες την αλήθεια, να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη...

επαναστατική!»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919
Antonio Gramsci... ο εφιάλτης της Νατοϊκής αριστεράς!

«Οι δύο πιο ισχυροί και δραστήριοι τομείς, καθόσον όσο περισσότερο σκοτώνουν περισσότερο κερδίζουν, είναι των ΦΑΡΜΑΚΩΝ κι εκείνη των ΟΠΛΩΝ.
Η Big Pharma (*) με 80 εκατομμύρια στις ομάδες πίεσης (Λόμπι) και στη διαφθορά, αγόρασε μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ και με 90 δισεκατομμύρια δημόσια χρηματοδότηση. Τώρα το επακόλουθο των πειραματικών ορών πραγματοποιεί σφαγές.
Πολεμική βιομηχανία (**) με 50 εκατομμύρια δολάρια στις ομάδες πίεσης (Λόμπι) και στη διαφθορά, η τελευταία αγορά που έκανε είναι ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας: χιλιάδες νεκροί και χιλιάδες κέρδη.»... Σημειώνει ο Fernando Rossi, Ιταλός Γερουσιαστής

Big Pharma (*) ΕΜΒΟΛΙΑ / ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ( VACCINI / MAXI BUSINESS, POLITICI COMPRATI, CONTROLLORI COLLUSI, CENSURE SUGLI EFFETTI AVVERSI. UN MIX ESPLOSIVO)
Πολεμική βιομηχανία (**) Λογοκριμένη (φιμωμένη) η συγκεκριμένη παραπομπή...

«Φύσει ζῷον πολιτικόν»... κατά τον Αριστοτέλη, ο φίλος και σύντροφος κοινών αγώνων Nando, που τίμησε με πρόλογο το τελευταίο μου βιβλίο...  Fernando Rossi: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ

Πόση δύναμη έχουν τα φαρμακευτικά λόμπι; Η περίπτωση των ΗΠΑ
«…οι παραγωγοί ήξεραν ότι είχαν έναν σύμμαχο σ΄ αυτόν, πολύ διαφορετικό από τον Τραμπ. Πράγματι, δεδομένου ότι το βαθύ κράτος έχει συγχωνευθεί για να εκδιώξει το άπεπτο αουτσάιντερ, η Big Pharma ήταν μέρος του συνασπισμού. Αλλά υπάρχουν και άλλα: έπρεπε να βάλουν στον Λευκό Οίκο κάποιον  που θα ευνοούσε την "δική" τους εκστρατεία εμβολιασμού και με τις μεθόδους τους. Το πράγμα ήταν εμφανώς οργανωμένο».
Σαμπίνο Πατσιόλα

«Ο Πούτιν είναι ένας βάρβαρος, ένας αντί-δημοκράτης.
Ο Ντράγκι διέταξε, εξ ονόματος των ΗΠΑ, της Φον ντερ Pfizer και του ΝΑΤΟ, η Ρωσία πρέπει να χάσει τον πόλεμο από τους διεφθαρμένους Ουκρανούς πραξικοπηματίες.
Αντί αυτού, αυτοί προελαύνουν και συνεχίζουν ν' απελευθερώνουν πόλεις...
»
Fernando Rossi
, Ιταλός Γερουσιαστής, 1 Ιούνη 2022 Αγνοώντας τις αγγλοαμερικανικές υπηρεσίες που ανακοινώνουν: αποτελεσματικές οι κυρώσεις και νίκη Ζελένσκι...

* Λόγω των συγκλονιστικών αληθειών, η παρακολούθηση του βίντεο συνιστάται μόνο για ένα ενήλικο κοινό!

ΣΟΚ! Πρώην στέλεχος του "Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - ΠΟΥ", της "Παγκόσμιας Τράπεζας" και του "Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη - ΟΑΣΕ" αποκαλύπτει:
«Η Ουκρανία παγκόσμιο κέντρο παιδεραστίας και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων!
Παιδιά ηλικίας 2-7 ετών που μεγάλωσαν σε μια βιομηχανική φάρμα στη συνέχεια πωλήθηκαν ως σκλάβοι του σεξ στην ελίτ των παιδεραστών, ή κατακρεουργήθηκαν σε κομμάτια σαν σκουπίδια και τα όργανά τους πωλήθηκαν για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.
Ο Μπάιντεν και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ γνωρίζουν, αλλά... άνθρωποι, ή όχι άνθρωποι, αυτοί δεν κυβερνούν τον κόσμο;
»


Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη

δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να... παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις ανεξάρτητων
δημοσιογράφων έξω από τα λεγόμενα έγκυρα ΜΜΕ,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία και δημοσιογράφοι:
μόνον αργυρώνητα,  άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες

Στην "πολιτισμένη" δύση η δημοσιογραφία δεν πέθανε, απλώς εξαγοράστηκε από τις ελίτ, όπως τα κόμματα κι οι πολιτικοί, οι "ειδικοί" επιστήμονες με ασυλία κι ακαταδίωκτο, οι "ιεράρχες" θεομπαίχτες της εκκλησίας!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top