Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονηθείσας Αναστάζια, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής, 18/6, σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω από εθελόντρια, σε απόσταση 1 χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα.

Με δήλωσή του στο Twitter, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκι, ζητά από την Ελλάδα να παραδοθεί ο ύποπτος άνδρας από το Μπαγκλαντές στις πολωνικές αρχές ώστε να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή.
«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι.

Αυτός είναι ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ύποπτος

Στο μεταξύ ήρθε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που αποτελεί τον βασικό ύποπτο των Αρχών για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής, Αναστάζια, στην Κω. Ο νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο 32χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες.

Την ίδια ώρα, η σορός της 27χρονης βρίσκεται πλέον στη Ρόδο προκειμένου να διενεργηθεί η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής. Η έκθεση του ιατροδικαστή, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση μιας και θα γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου της νεαρής κοπέλας. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι το βράδυ.

Ανακρίνονται ο σύντροφός της και η μητέρα της

Παράλληλα ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, κλήθηκε προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή, προφανώς για να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα που προέκυψαν στην πορεία των ερευνών. Επίσης και η μητέρα της εμφανίστηκε στον ανακριτή, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έχει ιδιαίτερη οικονομική άνεση σε σχετικές ερωτήσεις που της έκαναν.

Η μητέρα της 27χρονης που έφθασε στην Κω από την Κυριακή για να συνδράμει στις έρευνες εντοπισμού της κόρης της, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα της Αναστάζια στον υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές.




Η μητέρα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα


Ωστόσο ακόμη περισσότερα είναι τα κενά, αλλά και οι ύποπτες συμπτώσεις που έχουν προκύψει στην προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης μετά και την κατάθεση στους αστυνομικούς του συλληφθέντα 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 27χρονης από την Πολωνία.

Ως γνωστόν οι Αρχές βρήκαν και συνέλεξαν τρίχες της Αναστάζια κατά την έρευνά τους στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα, ενώ στα χέρια και στο λαιμό του, εντόπισαν γρατσουνιές, οι οποίες εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη. «Είχα πάθει κάποιο ατύχημα. Τα έχω καιρό αυτά τα σημάδια» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με την αναζήτηση του βιντεοληπτικού υλικού στη συγκεκριμένη διαδρομή από το σπίτι του 32χρονου μέχρι τις Αλυκές προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το κουβάρι των γεγονότων.

Σε ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας η 27χρονη που δολοφονήθηκε στην Κω

Σε ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας βρέθηκε προφίλ της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω. Αν και ακόμη κανείς δεν ξέρει αν το προφίλ το δημιούργησε η ίδια ή κάποιος άλλος, ωστόσο στο site strefa-hostess.pl που φιλοξενεί συνοδούς προς ενοικίαση, μπορεί ακόμη και σήμερα να βρει κάποιος το προφίλ της.

Στην περιγραφή του site αναφέρονται τα εξής: «Το site-hostess.pl είναι ένα ιδανικό μέρος για εταιρείες και άτομα που αναζητούν συνοδούς, μοντέλα, φωτομοντέλα για εκθέσεις, προσφορές, εκδηλώσεις, δεξιώσεις, εκδηλώσεις. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τη σωστή συνοδό χρησιμοποιώντας μια βολική μηχανή αναζήτησης. Στην πύλη zone-hostess.pl θα βρείτε πάνω από 60.000 εγγεγραμμένα κορίτσια και αγόρια με περιγραφές των προφίλ τους και γκαλερί φωτογραφιών που μπορείτε να περιηγηθείτε δωρεάν χωρίς εγγραφή. Ένα επαγγελματικό σύστημα πρόσληψης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες συνοδούς. Ο ιστότοπός μας βοηθά χιλιάδες συνοδούς να βρουν τις καλύτερες θέσεις εργασίας. Μέσω της πύλης μας, μπορείτε να διαπραγματευτείτε μόνοι σας τις τιμές και να προσφέρετε εργασία σε συνοδούς χωρίς μεσάζοντες. Οι πελάτες μας είναι εταιρείες από διάφορες βιομηχανίες και πρακτορεία φιλοξενίας». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στις αρχές έχει γίνει γνωστό για την «παρέα» που αγόραζε ναρκωτικά από το νησί και προμήθευε αρκετά συχνά και τον συλληφθέντα.

Δείτε τη φωτογραφία από την ιστοσελίδα Strefa-hostess.pl:


 
Top