Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία, ούτε νεοεμφανιζόμενη, η απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων, στα... Κοινοβούλια της "δημοκρατικής" Ευρώπης
Πριν απαγόρευαν τα κομμουνιστικά κόμματα.
Σήμερα, στρέφονται σε οποιοδήποτε κόμμα απειλεί την απόλυτη εξουσία της παγκόσμιας ελίτ, χωρίς διακρίσεις. Βάζουν απλώς μπροστά από ένα τέτοιο κόμμα την λέξη "φασιστικό", ή "ναζιστικό", ή "εθνικιστικό", ή "ακροδεξιό" είναι δεν είναι τέτοιο!
Όλοι οι θεσμοί είναι είναι απόλυτα ελεγχόμενοι, από την ελίτ, για να προσδίδουν το απαιτούμενο κύρος, στις αποφάσεις της.
Έτσι, σύμφωνα με το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό Cicero: "Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Nancy Faeser, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας απαγόρευσης του AfD".
Τι είναι το AfD, ή στα Ελληνικά "Εναλλακτική για την Γερμανία";;
Είναι ευρωσκεπτιστικό κόμμα. Ούτε σβάστικες έχει, ούτε ναζιστικά σύμβολα, ούτε ναζιστικά συνθήματα.
Τάσσεται, νόμιμα, κατά της παράνομης οικονομικής μετανάστευσης, στο πλαίσιο του Γερμανικού Συντάγματος, που την απαγορεύει.
Το κόμμα αυτό δημιουργήθηκε, από τρεις καθηγητές Οικονομικών που εργάστηκαν για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όταν είδαν σε τι είχε μετατραπεί, αυτή η Ένωση τρομοκρατήθηκαν και έχτισαν ένα κόμμα που ένωσε τους αντιπάλους της ΕΕ και των πολιτικών της Μέρκελ.
Σε μόλις ένα χρόνο, από την εμφάνιση του, το κόμμα αυτό κέρδισε το 10% των ψήφων των Γερμανών και εκπροσωπείται, κανονικά, στην Βουλή.
Εχει δεχθεί του κόσμου τα ψεύδη, για ρατσισμό, ναζισμό, για σεξισμό, όταν μάλιστα η αντιπρόεδρος του κόμματος είναι δηλωμένη λεσβία και παντρεμένη με μετανάστρια.
Το "κυνηγητό" δεν σταμάτησε, ούτε μετά από δεκάδες απαγορεύσεις. Πριν από 5 χρόνια, το Τμήμα Πολιτικής Έρευνας της Γερμανίας δήλωσε ανοιχτά, ότι όλα τα τηλέφωνα και τα διαμερίσματα με τα γραφεία των μελών του κόμματος θα παρακολουθούνται, καθώς θεωρείται "αναξιόπιστο".
Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία! Μόλις κάποιος αντιπαρατεθεί στα συστημικά κόμματα, που έχουν γονατίσει την Γερμανία με νέους κρυφούς φόρους, με αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα και στα τρόφιμα, με εξανδραποδισμό της βιομηχανίας και με κούρσα εξοπλισμών, γίνεται "φασίστας".
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην πόλη Sonnenberg, όπου την κέρδισε ένα μέλος του κόμματος AfD. Το ουρλιαχτό έφτασε, μέχρι τον ουρανό! Οι εφημερίδες άρχισαν να συγκρίνουν το κόμμα με τον εθνικοσοσιαλισμό.
"Δεν πρέπει να υπάρξει αποδοχή των θέσεων του AfD και της γλώσσας του", δήλωσε η πολιτικός του σοσιαλιστικού κόμματος΄ που είναι επίσης επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών.
Και έβαλε μπροστά την απαγόρευση του.
Τι πιο αντιδημοκρατικό, στην "δημοκρατική" Ευρώπη να κερδίζεις σε νόμιμες εκλογές!
Είσαι ενάντια στο αφήγημα της ελίτ;; Καταργείσαι και ας είσαι ένα κόμμα, που έχεις κερδίσει το 19% των ψήφων των Γερμανών.
Οι "ναζί" δεν έχουν θέση σε μια χώρα, που υποστηρίζει με όπλα και προπαγάνδα τους ναζί της Ουκρανίας!
Αστείο δεν είναι;;

 
Top