Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ύβριν χρη σβεννύναι μάλλον ή πυρκαϊήν»
(Προτιμότερο να σβήνεις την υπεροψία παρά την πυρκαγιά)
Ηράκλειτος (544-484 π.Χ.)


Στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος Δημήτρης Καζάκης, επικεφαλής της συμμαχίας ανατροπής και πρόεδρος ΕΠΑΜ, που ως κόμμα στις εκλογές (21 Μάη 2023) έλαβε περίπου 1%.

Ο εν λόγω κύριος διαθέτει και μαντικές ικανότητες, αλλά είναι και μια σημαντική προσωπικότητα, ένας τιτάνιος αναλυτής που κατορθώνει κι αποδομεί τους "ηλίθιους ηγέτες του Κρεμλίνου", αλλά και τους στρατηγούς του Ρωσικού στρατού, σε μια "κουβέντα" μ' έναν σύντροφό του... που όποιος μπορέσει να την παρακολουθήσει... θα γελάει με τις ώρες!

Κι όμως, ο εν λόγω κύριος, που χρησιμοποιεί για την επένδυση της Ρωσοφοβίας "επαναστατικές κορώνες", αλλά και συνάμα ως πηγές του τα ιστολόγια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη Ρωσία για να φορτίσουν την αντί-Ρωσική υστερία (στο βίντεο τα αποκαλεί "εφημερίδες")... είναι αρχηγός κόμματος!

Κατόπιν, πολλοί αναρωτιόνται πως και γιατί ο λαός ψηφίζει όπως ψηφίζει...

Ας απολαύσουμε την αντί-Ρωσική υστερία του κ. Καζάκη, σε πλήρη ψυχική διαύγεια (;), για να βγάλει ο καθένας μας τα δικά του συμπεράσματα:

Απορίες...

Υπάρχουν ενημερωμένοι και πολιτικοποιημένοι πολίτες που αποδέχονται αυτόν τον κύριο ως αρχηγό τους;

Μπροστά του, η πολιτική σηκώνει τα χέρια... Η ψυχιατρική ή κάτι χειρότερο;

Υ.Γ. Ίσως είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ηλίθιο Πούτιν, το έρμαιο των ολιγαρχών να προσλάβει στο επιτελείο του αυτόν τον μυθικό αναλυτή και να του αναθέσει την εθνική οικονομία, αλλά και τη διοίκηση του Ρωσικού στρατού... Βλαδίμηρε, μην χάσεις τέτοιο "λαβράκι"!

« Ύβρις γαρ εξανθούσ᾽ εκάρπωσεν στάχυν άτης, όθεν πάγκλαυτον εξαμά θέρος»
(Η αλαζονεία σε πλήρη άνθιση παράγει ένα καρπό που ο θερισμός του είναι γεμάτος κλάμα)
Αισχύλος  (525-456 π.Χ.)

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top