Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Κάθε σπιθαμή Συριακής γης θα ελευθερωθεί!
«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του!»

Νέα σιωνιστική πρόκληση στα "Υψίπεδα Γαυλανίτις" της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σήμερα "Υψίπεδα του Γκολάν". Τα 2/3 μια περιοχής της Συρίας που έχουν επιβάλει παράνομη κατοχή οι σιωνιστές-ναζί του κατοχικού καθεστώτος της Παλαιστίνης. Μια κατοχή που καταδικάζει ο ΟΗΕ κι εναντίον του λεγόμενου "διεθνούς δικαίου". Βέβαια ο ΟΗΕ και το "διεθνές δίκαιο", όροι που ξεφτιλίζουν ακόμη όσους τους προφέρουν, αφού έτσι συμβαίνει στην κατεχόμενη Κύπρο μας, το κατεχόμενο Κόσοβο, την Παλαιστίνη. Το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς προσάρτησε το Γκολάν στο Ισραήλ, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το "διεθνές δίκαιο" κι η μοναδική χώρα που έχει αναγνωρίσει την παράνομη προσάρτηση-κατοχή είναι οι ΗΠΑ!
Σήμερα, οι κάτοικοι των κατεχόμενων Συριακών Υψωμάτων του Γκολάν αντιτίθενται στις σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής που θέλουν να δημεύσουν τη γη τους, το χώμα των προγόνων τους και να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες.
Στο κατεχόμενο Συριακό Γκολάν ο λαός δίνει τη δική του μάχη για το χώμα τους, να σταματήσουν τους επιτιθέμενους σιωνιστές!
Γιατί δεν αποτελεί είδηση στη "δυτική" δημοσιογραφία;
Γιατί στην "πολιτισμένη" δύση υπάρχει ΜΟΝΟΝ αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία!




Nεαρός Σύρος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στο μάτι από ισραηλινή σφαίρα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν...

Που στο διάβολο είναι η αντιφασιστική αριστερά της αλληλεγγύης; Φυσικά, στην Νατοϊκή αγκαλιά και σ' υπαλληλική σχέση με τις ΗΠΑ!

Αξίζει να θυμηθούμε τον προσφάτως αποβιώσαντα Θόδωρο Πάγκαλο, πριν τον αρπάξει εξ' ολοκλήρου στις αγκαλιές του ο "εκσυγχρονισμός"... Όταν δεν είχε γίνει ακόμη κατορθωτή, δεν είχε ακόμη επιτευχθεί η πλήρης μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη του Ανδρέα Παπανδρέου, σε "εκσυγχρονισμένο" ΠΑΣΟΚ στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών! Τότε η δεξιά είχε καταγγείλει τον Πάγκαλο και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, "ξεχνώντας" τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου... 11 Ιούνη 2023 Δεν ξεχνάμε τον φίλο της Πατρίδας μας, δεν συγχωρούμε τους προδότες!, ή σωστότερα υπό την επήρεια του "εκσυγχρονισμού" άσκησαν κριτική στον Πάγκαλο: "Πρόκειται για μια αρκετά άκομψη κίνηση για τα διπλωματικά δεδομένα και έθιμα"..

Δελτίο Τύπου
Η Πρεσβεία του Ισραήλ έστειλε στον Θεόδωρο Πάγκαλο τρία μπουκάλια κρασί ως δώρο εορτών με τις ευχές του Πρέσβη κυρίου Αλί Γιάχια.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επέστρεψε αυτό το δώρο και ευχαρίστησε τον Πρέσβη με το ακόλουθο γράμμα:
Αγαπητέ Κύριε Πρέσβη
σας ευχαριστώ για τις τρεις φιάλες κρασιού που μου στείλατε ως δώρο εορτών.
Εύχομαι σε σας, την οικογένειά σας και σε καθέναν στην Πρεσβεία σας ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο. Υγεία και πρόοδος σε όλους σας.
Δυστυχώς παρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε, έχει παραχθεί στα Υψώματα του Γκολάν. Έχω διδαχθεί απ’ όταν ήμουν πολύ νέος να μην κλέβω και να μην δέχομαι τα προϊόντα κλοπής. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπει να σας το επιστρέψω.
Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά και με πολυάριθμες αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την ελπίδα μου ότι το Ισραήλ θα βρει ασφάλεια εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων του και οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους από τη Χαμάς ή οποιονδήποτε άλλον θα περιοριστούν και θα πάψουν οριστικά αλλά ελπίζω επίσης ότι η κυβέρνησή σας θα σταματήσει να εξασκεί πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα από τον Χίτλερ και τις στρατιές του.
Πράξεις όπως αυτές που συμβαίνουν τούτες τις μέρες από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας.
Με αυτές τις σκέψεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για εσάς, τον ισραηλινό λαό και όλους τους λαούς της δικής μας περιοχής του κόσμου.
(Ακολουθεί το κείμενο στα αγγλικά)
Dear Mr. Ambassador,
Thank you for the 3 bottles of wine that you sent me as season’s greetings. I wish to you, your family and everybody in the Embassy a happy new year. Good health and progress to you all.
Unhappily I noticed that the wine you have sent me has been produced in the Golan Heights. I have been taught since I was very young not to steel and not to accept products of theft. So I can not possibly accept this gift and I must return it back to you.
As you know, your country occupies illegally the Golan Heights who belong to Syria, according to the International Law and numerous decisions of the International Community.
I take the opportunity to express my hope that Israel will find security into its internationally recognized borders and the terrorist activities against Israel territory by Hamas or anybody else will be contained and made impossible, but I also hope that your government will cease practicing the policy of collective punishment which was applied on a mass scale by Hitler and his armies.
Actions such as those of these days of the Israel military in Gaza remind the greek people holocausts such as in Kalavrita or Doxato or Distomo and certainly in the ghetto of Warsaw.
With these thoughts allow me to express to you my best wishes for you, the Israeli people and all the people of our region of the world.

πηγή: Θεόδωρος Παγκαλος


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...


✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top