Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (21.08.201) στη Γλυφάδα. Στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Τα φιξάκια κοκαΐνης βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε η 31χρονη. Το μοντέλο, μετά την προθεσμία που πήρε, απολογείται σήμερα στην 24η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Η 31χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, είναι παντελώς αθώα και η κατηγορία σε βάρος της είναι κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

Η νεαρή κοπέλα στην απολογία της αρνήθηκε κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες, υποστήριξε ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η υπόθεση σε βάρος της αποτελεί σκευωρία και μάλιστα φέρεται να έχει στοιχεία για το ποιο πρόσωπο την ενέπλεξε.

Διαψεύδει και τους αστυνομικούς
Η 31χρονη πρόκειται να αντικρούσει και τους ισχυρισμούς των αστυνομικών πως κατά τη διάρκεια του τυχαίου, τυπικού, ελέγχου στο αυτοκίνητο της, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει. Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου τα φιξάκια με τη ναρκωτική ουσία.

Επιπλέον, η νεαρή κατηγορουμένη μάλιστα υποστηρίζει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

«Η κόρη μου είναι αθώα. Ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί. Να το βρει από τον Θεό», φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.


 
Top