Σε σοκ βρίσκονται οι αστυνομικοί που γνώριζαν τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το Τμήμα.  

Πρόκειται για έναν 30χρονο αξιωματικό, ο οποίος περιγράφεται από τους συναδέλφους του ως άριστος επαγγελματίας που έκανε πάντα με συνέπεια τη δουλειά του και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. «Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας και ένας από τους νεότερους αξιωματικούς που ξεχώριζαν», σημειώνει προϊστάμενος του. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο 30χρονος είχε παντρευτεί μόλις πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι ότι ο αξιωματικός έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο θα εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πάντως ότι «μπορεί η αυτοκτονία να είναι η επικρατέστερη εκδοχή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας». Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ο αξιωματικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Ερέτριας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα θα εξετάσουν μεταξύ άλλων τις υποθέσεις που είχε χειριστεί τελευταία ο 30χρονος. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, όπως σημειώνουν αξιόπιστες αστυνομικές πηγές.
 
Top