Τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού Σπύρου Φωκά εξομολογήθηκε η σύζυγός του Μάρια-Λίλιαν.

Η κ. Φωκά μιλώντας στη Real News ανέφερε ότι ο κόσμος δείχνει πολύ έντονη την αγάπη του στον ηθοποιό και διηγείται την περιπέτεια που έχουν βιώσει τους τελευταίους μήνες.

«Αρχές Ιουλίου μπήκαμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, μείναμε κάποιες ημέρες και μετά μας έστειλαν στο ‘‘Λαϊκό’’ γιατί ήταν σοβαρή η κατάσταση του Σπύρου. Στο ‘‘Λαϊκό’’ νοσηλεύτηκε για περίπου 30 ημέρες, γυρίσαμε στο σπίτι και μετά από τρεις ημέρες μπήκαμε ξανά στο νοσοκομείο της Κορίνθου», αναφέρει η σύντροφος του έλληνα ηθοποιού.

Ο Σπύρος Φωκάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ της Παρασκευής. Η δύναμη και η θέληση της Λίλιαν Φωκά να κάνει ό,τι είναι δυνατόν είναι έκδηλες. «Η ταλαιπωρία δεν μετράει…», λέει, «κάνω το αυτονόητο και προσπαθώ όσο μπορώ».

Κλονισμένη η υγεία του ηθοποιού
«Το τελευταίο διάστημα έχουν βγει όλα στην επιφάνεια. Ολα τα ζωτικά όργανά του έχουν επηρεαστεί. Το πρόβλημά του αρχικά ήταν τα χαμηλά αιμοπετάλια. Στο ‘‘Λαϊκό’’ του βρήκαν και ένα μόρφωμα. Μετά μπήκαμε ξανά στο νοσοκομείο γιατί παρουσίασε φλεγμονή στη χολή. Εχει καρδιακή ανεπάρκεια… Η κατάσταση είναι δύσκολη» εξομολογείται συγκινημένη η ίδια και συνεχίζει:

«Εχουν περάσει πολλές σκέψεις όλο αυτό το διάστημα από το μυαλό μου. Το σκληρό είναι ότι είμαι μόνη. Δεν υπάρχει κανείς άλλος. Η μικρή μας είναι στο Λος Αντζελες, σπουδάζει και δουλεύει. Κάποιοι φίλοι στην Αθήνα τι να κάνουν από εκεί; Μια παρηγοριά μόνο από το τηλέφωνο. Ξέρετε, θα ήθελα καλύτερη ποιότητα ζωής για τον Σπύρο. Αυτό επιθυμώ. Οσο του μένει, να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής» επισημαίνει.

«Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο, κανένα. Μας έχουν βοηθήσει με κάθε τρόπο. Το νοσοκομείο έχει κάποιες δυνατότητες, μέχρι ενός σημείου. Αυτές τις δυνατότητες τις έχει προσφέρει, παρόλο που είναι γεμάτο με ασθενείς με COVID-19 και άλλα περιστατικά. Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δεν έχω παράπονο για την περίθαλψη του Σπύρου, αλλά δεν παύει το νοσοκομείο Κορίνθου και το ‘‘Λαϊκό’’ να είναι δημόσια νοσοκομεία και να είναι επιβαρυμένα», σχολιάζει η κυρία Φωκά και εύχεται να γίνει ένα θαύμα.
«Δεν είναι αισιόδοξος. Εχει πέσει πάρα πολύ. Εχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ… Είναι αδύναμος».


 
Top