Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 56χρονης συντρόφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του. Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία, ο 48χρονος Γεωργιανός δολοφόνησε την ατυχή γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στην ανατολική Θεσσαλονίκη με πολλαπλές μαχαιριές! Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα.

Το χρονικό του εγκλήματος
Το άγριο έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη με τον δράστη να φεύγει με τα χέρια ματωμένα. Τα αίματα εξάλλου είναι εμφανή και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr από το διαμέρισμα που έγινε το άγριο φονικό.
Ο 48χρονος κατηγορήθηκε για έξι συνολικά αδικήματα. Για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά πράγματος με φωτιά, βία κατά υπαλλήλου, ψευδή δήλωση στοιχείων. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ενώπιον του εισαγγελέα ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και έκανε το άγριο έγκλημα όταν η γυναίκα του είπε να σταματήσουν τη σχέση τους.

Να σημειωθεί ότι στον εισαγγελέα ο 48χρονος καθ’ ομολογία δράστης εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.


Πηγή: newsit.gr, thestival.gr


 
Top