Πόσα ακόμα αποκρύβονται;;; Θα τρέχουν και ΔΕΝ θα φτάνουν... 

Έχασε την μάχη που έδινε κι έφυγε από τη ζωή, η 48χρονη γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορωνοϊό. Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει!

Ωστόσο, έπεσε μια άλλη «βόμβα», καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως το νοσοκομείο απέκρυψε το περιστατικό. «Δεν υπάρχει περιστατικό θρόμβωσης 48χρονης μετά από εμβόλιο», είχε αναφέρει συγκεκριμένα το νοσοκομείο Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες, αρνούμενο δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νοσηλεία μιας γυναίκας σε σοβαρή κατάσταση, η οποία φέρεται να διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, η νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου είχε ανακοινώσει για το θέμα αυτό:
«Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και αναρτήσεις σε site, ενημερώνουμε ότι, δεν έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας περιστατικό γυναίκας ηλικίας 48 ετών που μετά από εμβόλιο να διαγνώστηκε με θρόμβωση και να διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας».

Όπως είδατε όμως, έγινε γνωστό πως η 48χρονη γυναίκα από την Καλαμάτα που νοσηλευόταν στο Θριάσιο με θρόμβωση, κατέληξε. Μία εξέλιξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με ανακοίνωσή της παράταξής του, κάνει μία σοβαρή καταγγελία, επισημαίνοντας: «Ποιος έδωσε την εντολή να αποκρύψει η Διοίκηση του Νοσοκομείου την νοσηλεία της 48χρονης; Γιατί είπαν ψέματα; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;». Και προσθέτει: «Με την ανεύθυνη και επικίνδυνη αυτή στάση της Διοίκησης δημιουργήθηκαν υποψίες, οι οποίες ενισχύουν το κίνημα των συνωμοσιολόγων – αντιεμβολιαστών», όπως ονομάζουν πλέον όλους όσους έχουν ενδοιασμούς απέναντι στο εν λόγω εμβόλιο.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:
«Όλα αυτά βέβαια είναι ελάχιστα μπροστά στην απολύτως ψευδή επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου σχετικά με τη νοσηλεία 48χρονης, η οποία δυστυχώς υπέκυψε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
Ποιος έδωσε την εντολή να αποκρύψει η Διοίκηση του Νοσοκομείου την νοσηλεία της 48χρονης; Γιατί είπαν ψέματα; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
Με την ανεύθυνη και επικίνδυνη αυτή στάση της Διοίκησης δημιουργήθηκαν υποψίες, οι οποίες ενισχύουν το κίνημα των συνωμοσιολόγων- αντιεμβολιαστών.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… το Νοσοκομείο παράλληλα λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο».

ΛΟΙΠΟΝ;;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ;;;;


Με πληροφορίες από messinialive, eleftheriaonline
 
Top