Σύμφωνα με πληροφορίες δυο γυναίκες με υπέρηχο διεπίστωσαν οτι δεν μπορεί να προχωρήσει η κύηση διοτι τα έμβρυα δεν είναι φυσιολογικά και εχουν μορφή τερατογέννεσης…

Τα δυο συμβάντα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα αλλα βοά η Λάρισα και η Καρδίτσα απο αυτές τις περιπτώσεις..

Στη Λάρισα εγγυος διεγνώσθη οτι το έμβρυο εχει δυο κεφάλια και ουρά ψαριού..Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι γονείς είναι και οι δυο εμβολιασμένοι.. Η κύηση διεκόπη.

Στην Καρδίτσα το έμβρυο διαπιστώθηκε απο τον ελεγχο στο β επίπεδο οτι εχει ουρα..Της το πήραν αμεσα…Ο πατέρας είναι νεος στρατιωτικός και ηταν εμβολιασμένος ενω η γυναίκα του ανεμβολίαστη.

Οι πληροφορίες διευρευσαν απο το σοκαρισμένο Υγιειονομικό προσωπικό των Νοσοκομείων..Τα δυο περιστατικά συνδέονται με τους εμβολιασμούς αλλα κανείς δεν θα πει την αλήθεια.. Αλλωστε μέχρι στιγμής δεν εχει δοθεί επίσημη ενημέρωση.. Ακόμη και αν το παραδεχθούν δεν θα το συνδέσουν με τους εμβολιασμούς ως ειθισται σε τετοιες περιπτώσεις στη Χώρα μας..

Μας ειχαν προετοιμάσει…Τερατογεννέσεις στειρώσεις θρομβώσεις ανακοπές….Στο διαδίκτυο ηδη υπάρχουν αναρτήσεις για τα δυο αυτα περιστατικά καθώς και σχόλια απο το βουητό σε Λάρισα και Καρδίτσα. Φανταστείτε τι ερχεται και τι θα ζήσουμε ακόμη….

Τι περιμένεις οταν μέσα εχουν Εμβρυικά νεφρικά Κύτταρα απο νεκρά βρέφη απο Χιμπατζή μαγνητικοί κρύσταλλοι νανοτεχνολογία κ.α που δεν μας εχουν πει..

Στην Ευρωπαϊκή βάση Δεδομένων έχουν καταγραφεί 21.000 θάνατοι και 2.000.000 παρενέργειες…παρ οτι δεν καταγράφεται η πλειοψηφία αυτων των δεδομένων..






 
Top