Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η...
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε

Σαν σήμερα... 31 Αυγούστου 2018, ο Alexander Zakharchenko, Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, δολοφονείται!

Τον δολοφόνησαν με μια τρομοκρατική ενέργεια, μια τυφλή βόμβα, γιατί οι Ήρωες δεν αντιμετωπίζονται από τους δειλούς στα πεδία των μαχών. Πρόκειται για τη γνωστοί μέθοδο των τρομοκρατών που χαρακτηρίζει όλους τους λακέδες των ιμπεριαλιστών στον πλανήτη.
Θαυμαστής του Φιδέλ, του Τσε, του Άσαντ, του Τσάβες... Σημείο αναφοράς, πολιτικό και στρατιωτικό, για τους ανθρακωρύχους, τους εργάτες χαλυβουργίας, τους αγρότες που αποφάσισαν να υπερασπίσουν το αναφαίρετο δικαίωμά τους για Ελευθερία κι Ανεξαρτησία.
Η Ευρώπη του 4ου Ράιχ κι οι λακέδες των ιμπεριαλιστών δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πως η φωτιά της Λευτεριάς στο Ντονμπάς έχει γεννήσει αμέτρητους Zakharchenko στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Όποιος πεθαίνει αγωνιζόμενος για τη Λευτεριά του Λαού του γίνεται Μάρτυρας και ΖΕΙ αιώνια.
¡No pasarán! Δεν θα περάσουν!

Σ' αυτό το έγκλημα, σε ότι συνεχίζεται να διαδραματίζεται ακόμη και σήμερα, μετά το ναζιστικό πραξικόπημα και την εγκαθίδρυση νεοναζιστικού καθεστώτος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, σημαντική ήταν η εμπλοκή της αποικίας Ελλάδα, αλλά κυρίως της ελληνόφωνης Νατοϊκής αριστεράς στην πατρίδα μας. Σ' αυτό το έγκλημα έδωσε το παρόν και το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα με τις κυβερνήσεις του: "αριστερές" και δεξιές, υποταγμένες στα ιμπεριαλιστικά κελεύσματα!

Αυτή η "ελευθεριακή" νόσος της παγκοσμιοποίησης -"ελευθεριακή" και "δικαιωματική", αλλά ποτέ όταν επιτάσσουν διαφορετικά οι τραπεζίτες: όπως το "υγειονομικό διαβατήριο" και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς-, έχει κατακτήσει και την ελληνική "αριστερά" στο σύνολό της. Αυτό που συνέβη στην εγχώρια "αριστερά" αναφορικά με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αποτελεί την πιστοποίηση πως η εγχώρια "αριστερά" είναι ένα πτώμα που δεν μπορεί ν' αναστηθεί ούτε με ψέματα! Περισσότερα: ΕΔΩ

Alexander Vladimirovich Zakharchenko (26 Ιούνη 1976 - 31 Αυγούστου 2018)
 
 

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Στη μνήμη του:


 
Top