Στο προσκήνιο επανήλθε και πάλι η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται πλέον στις φυλακές, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού η υπόθεση μοιάζει να έχει περισσότερα σκοτεινά σημεία. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του.

Το ερώτημα αυτό δεν είναι νέο. Πάντα υπήρχε η υποψία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι έρευνες, ούτως ώστε να βρεθεί αν υπήρξε και ποιο ήταν αυτό το άτομο, το οποίο βοήθησε τον πιλότο να κάνει όλη αυτή τη σκηνοθεσία και να βγάλει από το σπίτι των Γλυκών Νερών αρκετά αντικείμενα, τα οποία μπορεί να στοχοποιούσαν από την πρώτη στιγμή τον συζυγοκτόνο.
Το άτομο από το στενό κύκλο του συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα On Time, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό.

Όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος, αλλά μετά, όταν ο δράστης προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του. Τότε ήταν που πιθανότατα ζήτησε τη βοήθεια κάποιου πολύ δικού του ανθρώπου, που δεν θα τον πρόδιδε ποτέ και εικάζεται ότι είναι το άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε την κυρία Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα πάντα με τις με πληροφορίες της On Time, στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος κλήθηκε τρεις φορές για διευκρινίσεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, και να μη μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.
Τα τρία τηλεφωνήματα

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που φέρεται να απασχολεί τις αρχές: Πρόκειται για τρία τηλεφωνήματα, τα οποία έγιναν όταν κλήθηκε στην ασφάλεια να καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τηλεφωνήματα δεν φέρονται να έγιναν από τον ίδιο τον συζυγοκτόνο, οπότε όπως είναι λογικό τα βλέμματα στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να επεξηγεί τίποτα παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη 20χρονη για το δράμα που ζούσε μέσα στους τέσσερις τοίχους της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και ότι ήθελε να φύγει.

Η επίσκεψη στην σύμβουλο από τον Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του. Επιπλέον, γνώριζε από καιρό πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού παρά τα όσα φαίνονταν σε αναρτήσεις στα social media.

 
Το ξέσπασμα της Καρολάιν
Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και, ουσιαστικά, της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο, πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις της γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και, όση ώρα της μιλούσε, συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

 
Top