Θλίψη στο χώρο της μόδας έφερε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Νανάς Ταπάσκου, του γνωστού μοντέλου που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90... 

Η Νανά Ταπάσκου, έφυγε από τη ζωή την περασμένη την Κυριακή (22/8) σε ηλικία 43 ετών, βυθίζοντας οικογένεια, φίλους και γνωστούς σε πένθος.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες η 43χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από πνευμονική εμβολή. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της σε συνδυασμό με το ότι η ανακοπή καρδιάς σε τόσο νεαρή ηλικία είναι κάτι σπάνιο έχει μεγαλώσει το μυστήριο και τα ερωτήματα...

Η Νανά Ταπάσκου εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι. Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Στην πορεία η Νανά Ταπάσκου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και το χώρο της showbiz, επιλέγοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μαυρουδή Αναγνωστάρα, μαζί με τον οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια η Νανά Ταπάσκου ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ εκείνη εκείνη και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

Ο χαμός της σόκαρε τους φίλους και τους ανθρώπους που τη γνώριζαν από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής, Άκης Δείξιμος.

«Πόσο άδικο, νέα γυναίκα με οικογένεια και δυο μικρά παιδιά. Καλό Παράδεισο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου» έγραψε σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook.

«Είχαμε συνεργαστεί παλιότερα σε ένα μαγαζί στην Πάτρα. Της είχα γράψει κάποια τραγούδια. Από ό,τι ξέρω ήταν υγιέστατη και από ό,τι μου είπαν πιο στενοί της φίλοι ήταν ξαφνικό δυστυχώς.

Από ό,τι γνωρίζω από άλλη συνάδελφό μας, η Νανά Ταπάσκου πέθανε προχθές το μεσημέρι (22/8). Η μόνη επικοινωνία που είχαμε πρόσφατα ήταν όταν ανταλλάξαμε “χρόνια πολλά”.

Η Νανά Ταπάσκου ήταν μονίμως χαμογελαστή, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ» δήλωσε ο ίδιος.

 
Top