Dimitris Fanos

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ?
Με δεδομένο ότι η... τηλεοπτική ενημέρωση με ναυαρχίδα στον ΣΚΑΙ σκοτώνει την ανία και εξαφανίζει την πλήξη, ο Κωνσταντίνος Δαυλός, κρατώντας τον δαυλό της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, διερωτάται σχετικά με τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για την υποχρεωτικότητα: ''Μα πόσο αντιφατικό είναι το συνθημα, ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα''.
Στην σύνδεση με Θεσσαλονίκη, το ξαναεκφράζει το εύλογο... ερώτημα ο τετραπέρατος δημοσιογράφος κα φυσικά ο ρεπόρτερ Σαρόγλου κάνει την αποκοτιά να του εξηγήσει το αυτονόητο.
Ότι δηλαδή, δεν πρόκειται για αντίφαση και του εξηγεί το γιατί. Ο τσάκαλος του ΣΚΑΙ, εξακολουθεί σα να μην άκουσε, και αποφαίνεται ότι αυτό είναι παραλογισμός και μόνο ένας φιλόσοφος από το πανεπιστήμιο (ότι του φανεί...) θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό τον γρίφο της αντίφασης κατά την χοντροκεφάλα του...
Και στο τέλος έρχεται και αποτελειώνει κάθε μαζόχα σαν και του λογου μου: ΜΑ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ??
Αλλά όχι!
Τα χαστούκια δεν σταμάτησαν εδώ. Ο Κωνσταντίνος Δαυλός, πρότεινε: Γιατί να μην υπάρχουν στα γήπεδα συνεργεία εμβολιασμού, όπου εκεί ο πολίτης είναι χαλαρός και ευδιάθετος, οπότε (κάνει την κίνηση του τρυπήματος... δεν χρειάστηκε να μιλησει).
 
Top