Θα κρεμάσει τη νοσηλευτική ποδιά ύστερα από 34 χρόνια προϋπηρεσίας... 


Σε 8 ημέρες ο Κοσμάς Βασιλειάδης θα κρεμάσει τη νοσηλευτική ποδιά ύστερα από 34 χρόνια προϋπηρεσίας στο νοσοκομείο της Δράμας. Ο λόγος; Η άρνησή του να εμβολιαστεί.

«Θα μπορούσα να πω πως αυτό που γίνεται είναι μπούλινγκ. Το εμβόλιο δεν είναι απλά επισφαλές, είναι και επικίνδυνο. Με πόση ασφάλεια θα πάω να κάνω εγώ το εμβόλιο πόσο μάλλον στα ίδια μου τα παιδιά;».

Πατέρας τριών παιδιών, ο Κοσμάς Βασιλειάδης αρνείται κατηγορηματικά να εμβολιαστεί μη γνωρίζοντας πως ο ίδιος και άλλοι 90 συνάδελφοι του από το νοσοκομείο, όπως λέει, θα βιοπορίζονται από 1η Σεπτέμβρη.

«Ναι σε 8 ημέρες αλλά δεν θα περάσει αυτό χωρίς αντίδραση. Θα πάμε σπίτι χωρίς μισθό. Από όσο μπορώ να υπολογίσω θα είμαστε από 70 έως 90».

Στην ερώτηση αν για μια εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια του εμβολίου αξίζει να χάσει τη δουλειά του, ο υγειονομικός είναι απόλυτος. «Ναι, να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν θέλω το μέλλον των παιδιών μου να είναι μέσα στην κοινωνία που φέρεται αυταρχικά».

Επικαλούμενος πόρισμα μιας ομάδας γιατρών, ο Κοσμάς Βασιλειάδης ισχυρίζεται στην κάμερα του LIVE NEWS τους λόγους που θεωρεί το εμβόλιο του κορωνοϊού άκρως επικίνδυνο.

«Σύμφωνα με το πόρισμα αυτό, επηρεάζεται η νεφρική λειτουργία, τα αγγεία του ανθρώπινου σώματος. Το εμβόλιο αυτό παρουσιάζει προβλήματα στο καρδιακό σύστημα».

 
Top