«Δεν θα βάλω πλάτη σε αναστολές εργασίας που μοιραία θα σημάνουν την αναστολή του ίδιου του ΕΣΥ λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Π.  Παπανικολάου

«Δεν υποστηρίζω την άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των κατά 85% – 95% εμβολιασμένων υγειονομικών, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη τονίζει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου δηλώνοντας ότι δεν θα καταθέσει το δικό του πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο καθίσταται υποχρεωτικό για τους υγειονομικούς από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Παπανικολάου είναι από τους υπέρμαχους του εμβολιασμού επισημαίνοντας ότι «όπως είναι γνωστό είχα εμβολιασθεί ήδη από τον Ιανουάριο αφού προηγουμένως είχα πρωτοστατήσει στις διαμαρτυρίες για τους εσμούς κυβερνητικών παρατρεχάμενων που έτρεχαν να εμβολιασθούν από το παράθυρο, τρώγοντας την σειρά υγειονομικών και ευπαθών ομάδων».

Επίσης ο κ. Παπανικολάου σημειώνει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του:

«Όπως, επίσης, είναι γνωστό έχω πρωτοστατήσει και στην ενημέρωση του πληθυσμού για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Ειλικρινά, πιστεύω πως τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι συνάδελφοι έχουμε πείσει να εμβολιασθούν επιφυλακτικοί συμπολίτες μας χίλιες φορές περισσότεροι από ότι έχουν πείσει οι καθεστωτικοί Καθηγηταί τηλεμαϊντανοί τρόφιμοι της κυβερνητικής αυλής γιατί έχουν ήδη χάσει από πέρυσι κάθε αξιοπιστία απέναντι στον λαό αφού κατάντησαν από την αρχή την επιστήμη θεραπαινίδα της εξουσίας δικαιολογώντας εκ των υστέρων κάθε κυβερνητική σκοπιμότητα.

Δηλώνω πως δεν θα καταθέσω στις αρμόδιες υπηρεσίες το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου.

Δεν θα βάλω πλάτη στην άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των κατά 85% – 95% εμβολιασμένων υγειονομικών, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Δεν θα βάλω πλάτη σε αναστολές εργασίας που μοιραία θα σημάνουν την αναστολή του ίδιου του ΕΣΥ λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού.

Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση μετάθεσης ευθυνών στον λαό μας για άλλη μια φορά. Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απέτυχε να εξασφαλίσει την καθολικότητα στον εμβολιασμό και τώρα επισείει τον βούρδουλα της υποχρεωτικότητας.

Ας μου κάνουν και μένα αναστολή εργασίας. Τιμή μου. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους ασθενείς μου».

Σημειώνεται ότι εκτός από την ΟΕΝΓΕ, στις αναστολές εργασίας αντιδρά και η ΠΟΕΔΗΝ και μάλιστα στον απόηχο της χτεσινής της κινητοποίησης ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τόνισε ότι μέσω των πληροφοριακών συστημάτων η κυβέρνηση έχει πρόσβαση στον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού για να προχωρήσει στις αναστολές ανεμβολίαστων από 1η Σεπτεμβρίου.

«Να μην αγχώνεται ο (πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ) κ. Γιαννάκος, η πρωτότυπη μορφή λευκής απεργίας δε θα έχει αποτέλεσμα, θα διαλειτουργήσουν τα πληροφορικά συστήματα και θα έχει ο κάθε φορέας αυτομάτως πρόσβαση στο ποιος είναι εμβολιασμένος, ποιος έχει νοσήσει, ποιος έχει πάρει εξαίρεση, αυτό θα γίνεται γνωστό λίγο-πολύ αυτοματοποιημένα» τόνισε ο Μάκης Βορίδης.


 
Top