Επιμένει ότι της έστησαν παγίδα, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, με την αστυνομία να εντοπίζει κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Η ίδια, μέσω του συνηγόρου της, αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητο της.

Μάλιστα, πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον της 31χρονης θέλουν το γνωστό μοντέλο να έχει πέσει θύμα καλοστημένης πλεκτάνης και κάποιο τρίτο πρόσωπο να έβαλε εσκεμμένα τα σακκουλάκια με την κοκαϊνη κάτω από το κάθισμα του οδηγού, με σκοπό να την ενοχοποιήσει.

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο»
«Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια» αναφέρει στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα» ανέφερε.

«Η εντολέας μου σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας. Δεν βρέθηκε τίποτα στο σπίτι της στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε. Δεν καταγγέλλουμε λάθος ή παγίδα από την αστυνομία. Δεν πήρε περίεργο τηλεφώνημα. Κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Ο έλεγχος έγινε το βράδυ, πήγαινε στα γενέθλια της αδερφής της. Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά θα είχε κάποια άλλη κάλυψη» συμπλήρωσε.

«Θα αποδειχθεί στην ανάκριση ποια πλευρά έστησε την υπόθεση. Θα πούμε στις ανακριτικές αρχές ποιες ήταν οι τρεις και παραπάνω πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει και με μηνύματα το τελευταίο διάστημα» τόνισε κλείνοντας.


 
Top