Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Αμανατίδης, στέλνοντας μάλιστα μήνυμα συμπόρευσης ενόψει των Ευρωεκλογών 2024.

Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι Περιφέρειάρχης Δυτικής Μακεδονίας που όμως είχε κερδίζει τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως «αντάρτης»του κόμματος. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ωστόσο, με ανάρτησή του στο facebook το βράδυ του Σαββάτου «δηλώνει παρών»: «Σε μία περίοδο με προκλήσεις και ανάγκη για συμπόρευση και κοινούς στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στη Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνω παρών», γράφει χαρακτηριστικά.

Εν όψει Ευρωεκλογών, σημειώνει ο κ. Αμανατίδης, «είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στο ίδιο σημείο και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο μέλλον αναπόσπαστο κομμάτι ενός κόσμου που αλλάζει και με τη δική μας ενεργή συμμετοχή».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Μετά την άρση της διαγραφής μου από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε μία περίοδο με προκλήσεις και ανάγκη για συμπόρευση και κοινούς στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στη Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνω παρών.
Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου προσδοκούμε να αποτελέσουν το σημείο επανεκκίνησης της χώρας μας για συνεχή βελτίωση σε μία Ευρώπη που θα αναπτύσσεται συνεχώς και θα σφυρηλατεί την ενότητά της.
Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στο ίδιο σημείο και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο μέλλον αναπόσπαστο κομμάτι ενός κόσμου που αλλάζει και με τη δική μας ενεργή συμμετοχή.
Με την ευκαιρία αυτή δηλώνω το αυτονόητο.
Η λειτουργία μου, στο πλαίσιο εφαρμογής μίας Ευρωπαϊκής και Εθνικής πολιτικής στην οποία εντάσσεται και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς διαχωρισμούς και χρωματισμούς επιβάλλει και αφήνω πίσω τα μικρά, βλέποντας το μέλλον με καθαρή ματιά και ανοικτό ορίζοντα.
Ο τόπος μας απαιτεί συμπόρευση και οι προοπτικές της χώρας γίνονται ορατές χωρίς σύννεφα.
Γιώργος Αμανατίδης
Πρώην Βουλευτής Ν.Δ.
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας».

 
Top