Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Στρατολογημένοι μετανάστες;
- Διαφεύγω από τον πόλεμο...
- Και τώρα επιστρέφεις...
»

Το σκίτσο του καλλιτέχνη Mario Importa, για το σχέδιο "Λεγεώνα των Ξένων με στρατολογημένους μετανάστες"!
«Πάντα περισσότερος πόλεμος.
Ο στρατός αναζητεί εθελοντές για τον στρατό.
"Η Λεγεώνα των Ξένων για να στρατολογεί μετανάστες"
Τα Γενικά Επιτελεία αναμένουν την συγκατάθεση του Γκουίντο Κροσέτο
(υπουργός άμυνας της Μελόνι).
Η ιδέα: Στρατολόγηση νέων μεταναστών με αντάλλαγμα την πρόωρη υπηκοότητα»
Δεν είναι «πρωταπριλιάτικο ψέμα»!
Είναι ένα πολύ επικίνδυνο "παιχνίδι" και δεν είναι εφεύρεση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας "Fatto Quotidiano", 31 Μάρτη 2024!
Είναι αδίστακτοι με σύνθημα την ήττα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού φθάνουν και σ' αυτό!
Θα μοιράσουν υπηκοότητες σ' όσους στρατεύονται, άλλωστε ετοιμάζονται επισήμως για πόλεμο και ξέρουν καλά ότι μεγάλο μέρος της ιταλικής νεολαίας δεν είναι έτοιμο, δεν έχει πεισθεί για τον "αναγκαίο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας"!

Στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, όπως και στην Ιταλία ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, αλλά είμαστε πολύ κοντά σε έναν μεγάλο πόλεμο, οι συνθήκες είναι όλες εκεί, αφού οι ελίτ έχουν ήδη αποφασίσει!
Και το σημαντικό; Τόσο η Νατοϊκή δεξιά (μιλούσαν για ακροδεξιά Μελόνι), όσο κι η Νατοϊκή "αριστερά", συμφωνούν για το καλό της Ευρώπης, τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"!
Ο πρώην ηγέτης της ιταλικής αριστεράς Λέτα (πρώην στέλεχος της ιταλικής δεξιάς - Χριστιανική Δημοκρατία) κι η ηγέτης της δεξιάς Μελόνι (πρώην ακροδεξιό στέλεχος κόμματος και κατόπιν υπουργός της παραδοσιακής δεξιάς)... είναι "αδελφοί", μέλη της γνωστής στοάς Aspen Institute...

26 Σεπτέμβρη 2022: Ιταλία: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»!

Να θυμηθούμε; Όταν στην Ελλάδα ξεκίνησε το νέο ευρωπαϊκό "αντιφασιστικό Μέτωπο" για την Ιταλία και την Ευρώπη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που πρόλαβε το κόμμα του Ανδρουλάκη και τους κοινούς συμμάχους στην ΕΕ! Ήταν μια πραγματικότητα η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ιταλία κι αποτελεί κίνδυνο για την ενότητα της περί πολλού "Μεγάλης Δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Οικογένειας", ή ο μύθος για τις ίδιες πολιτικές; 24 Οκτώβρη 2022: Ιταλία... Άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη... Η απάντηση της Αριστεράς, ή νέο αφήγημα του ίδιου Νατοϊκού συστήματος;
Ο Κασιδιάρης, η Μελόνι κι η Νατοϊκή αριστερά... Στο ίδιο έργο θεατές & συμπρωταγωνιστές...
28 Σεπτέμβρη 2022: ΙΤΑΛΙΑ: «Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία!»
2 Μάη 2023: "Η αριστερά της εποχής μας" είναι Νατοϊκή! Με μια τέτοια αριστερά, η δεξιά γίνεται περιττή!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top