Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει με τον...

πιο έντονο τρόπο την εγκληματική Σιωνιστική δολοφονία Ιρανών αξιωματούχων, χαρακτηρίζοντάς την οργανωμένη κρατική τρομοκρατία.
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει σθεναρά τη δειλή σιωνιστική δολοφονία του Mohammad Reza Zahedi, ανώτερου διοικητή της δύναμης Quds της Ιρανικής Επανάστασης, κι αρκετών Ιρανών διπλωματών, μετά από επίθεση στο κτίριο του Ιρανικού προξενείου στη Συριακή πρωτεύουσα, την Δαμασκό.
Το Μέτωπο καταγγέλλει αυτό το έγκλημα ως σημαντική κλιμάκωση της οργανωμένης κρατικής τρομοκρατίας.
Το Μέτωπο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους αδελφούς της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, δηλώνοντας ότι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα δεν θα αποτρέψει και δεν μπορεί να αποτρέψει το Ιράν από το να συνεχίσει το καθήκον του να υποστηρίζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση και να υπερασπίζεται το δίκαιο στην Παλαιστίνη.
Το Μέτωπο καταγγέλλει ότι η σιωνιστική οντότητα ενεργεί σαν ένα κράτος αδίστακτο γκάνγκστερ, καταπατά όλες τις διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις, τονίζοντας ότι η σιωνιστική οντότητα σκοπεύει να σύρει την περιοχή σε σημαντική κλιμάκωση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα πληρώσει βαρύ τίμημα για αυτά τα εγκλήματα. Θα βυθίσει τους πολίτες της σε λουτρό αίματος και καταστροφές που δεν μπορούν να αντέξουν. Θα οδηγήσει την περιοχή σε σημαντική κλιμάκωση κι έκρηξη.
Το Μέτωπο δηλώνει ότι η πολιτική των δολοφονιών ήταν πάντα αποτυχημένη και πάντα χρησίμευε ως κίνητρο για να ενταθούν οι οδυνηρές επιθέσεις κατά της Σιωνιστικής οντότητας.
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, 1 Απρίλη 2024
»

ΒΙΝΤΕΟ! Ισραηλινή βομβιστική επίθεση στην Ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top