Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«(...) Όλα όσα σας λένε για τη Βόρεια Κορέα είναι ένα ψέμα... (...)»
 Ernesto Che Guevara...

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, δοκίμασε με απόλυτη επιτυχώς τον νέο πύραυλο της μεσαίου/μεγάλου βεληνεκούς, με την υπερηχητική κεφαλή ολίσθησης "Hwasongpo-16B" κι ο οποίος διέτρεξε καθοδηγούμενος περισσότερα από χίλια χιλιόμετρα (1.000), σε ύψος 72,3 χλμ  και 101,1, ως τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, δηλαδή τον δυτικό Ειρηνικό ωκεανό (για να μην καταπιούμε αμάσητα το σανό της δημοσιογραφικής αλητείας περί παραβίασης κι απειλής της Ιαπωνίας). Να σημειωθεί πως αυτός ο πύραυλος δεν αντιμετωπίζεται από τα σημερινά αμυντικά συστήματα της δύσης (διάβαζε ΗΠΑ, αν και οι ΗΠΑ διαθέτουν αποκλειστικά επιθετικά όπλα και λόγω της αλαζονείας τους δεν έχουν αμυντική πολεμική βιομηχανία... Πάλι, για τους περισπούδαστους στρατιωτικούς και "πανεπιστημιακούς" αναλυτές των Υπηρεσιών).

Μετά τα αποτελέσματα των δοκιμών, που επέβλεψε προσωπικά ο Κιμ Τζονγκ Ουν, δήλωσε πως "Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας έλυσε με απόλυτη επιτυχία το ζήτημα της μετατροπής ΟΛΩΝ των τακτικών πυραύλων. Τώρα θα είναι εξοπλισμένα με κατευθυνόμενες και πυρηνικές κεφαλές".

Σήμερα, στην Πιονγιάνγκ του "ψυχοπαθή δικτάτορα Κιμ" όλοι οι πύραυλοι που έχει αναπτύξει η χώρα είναι πλέον με στερεά καύσιμα και έχουν πυρηνικές δυνατότητες!
"Πυρηνικές δυνατότητες"; Να θυμίσουμε...

«Η Βόρεια Κορέα διατηρεί το δικαίωμα να εξαπολύσει ένα προληπτικό πυρηνικό χτύπημα κατά του εχθρού, εάν η Πιονγιάνγκ κρίνει αναπόφευκτη μια απειλή για το κράτος ή τον ηγέτη του Κιμ Γιονγκ Ουν»... 9 Σεπτέμβρη 2022 Επισήμως η Βόρεια Κορέα Πυρηνική Δύναμη!

Ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" δεν είναι διατιθέμενος να γίνει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία και το κατόρθωσε! Τα λόγια του Καντάφι έγιναν δόγμα για τον Κιμ και δεν θα ήθελε να έχει το τέλος του Λίβυου ηγέτη: "Με τις ΗΠΑ διαπραγματεύεσαι μόνον με τις κάννες των όπλων σου..."!

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Βέβαια... η "δημοσιογραφία" κάνει ότι μπορεί... Ας θυμηθούμε κάποιον Ευαγγελάτο, για παράδειγμα:


Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Και... λίγο ελληνικό άρωμα... αφού σήμερα έχουμε ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα με την "σωστή πλευρά της ιστορίας", για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να γνωρίζουμε ποιοι επλήγησαν από αμερικανική αμνησία:

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, μαζί με τον Κιμ Ιλ Σούνγκ... Ο Κώστας Τσίμας, η Φωτεινή Σακελλαρίδου, ο Τάκης Κασκαμπάς και τόσοι άλλοι...

Στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, προσωπικά ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ είχε σχέση συντροφικής φιλίας και αλληλεγγύης με τον Κιμ Ιλ Σούνγκ. Στο σημερινό εκσυγχρονισμένο ΠΑΣΟΚ θέλουν να σβήσουν τη σοσιαλιστική παράδοση, τη διεθνή αλληλεγγύη. Όμως, όταν το 1984 καταρρίφθηκε το κατασκοπευτικό κορεάτικο τζάμπο στην ΕΣΣΔ, ο Ανδρέας Παπανδρέου στέλνει αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, από 86 άτομα, στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.

Τότε η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό κι όχι Νατοϊκό ανδρείκελο! Πρωθυπουργό με αδένες (στην καθομιλουμένη: όρχεις)... Για το γεγονός επισημαίνει ο Κώστας Τσίμας: «Τότε βγήκαν οι Αμερικάνοι να μας ξεσκίσουν (μιλάει για την μη καταδίκη της κατάρριψης του τζάμπο). Κι ο Ανδρέας κάνει μια μεγαλύτερη παλικαριά, τους απάντησε αμέσως: στέλνει στην Κορέα μια αντιπροσωπεία από 86 άτομα. Ξεκίνα μου λέει. Πάγωσε ο Πλανήτης.
Αυτό μόνο ένας Ανδρέας είχε τη δύναμη να το κάνει, κι έτσι πήγα στη Β. Κορέα»
Κώστας Τσίμας – Σελίδες Ζωής – Αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, Προσκήνιο, Αθήνα 2004, σ. 194 (από εκεί κι η φωτογραφία)

Όσον αφορά την Νατοϊκή αριστερά, την "παλιά" (Τσίπρας-Κασσελάκης) και την "νέα" (Τσακαλώτος και σια)... ας κάνουν το παιχνιδάκι που τους έχουν αναθέσει. Δεν ξεχνάμε:

Σήμερα, στο θέμα της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, το "ένδοξο παρελθόν και παρόν της δεξιάς συναγωνίζεται η "αριστερά της εποχής μας", η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά" των τραπεζιτών και φωτεινό παράδειγμα στην πατρίδα μας είναι η λεγόμενη "ανανεωτική αριστερά".
Ένας αντικομουνιστικός ανταγωνισμός για το ποιος είναι περισσότερο πιστός στα κελεύσματα των ιμπεριαλιστών, στις πιο νεοφιλελεύθερες δεσμεύσεις υποταγής... χρησιμοποιώντας τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... ή όπως "Αυγή", 5 Οκτώβρη 2019: Βόρεια Κορέα το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, χωρίς ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος Π. Μαρινάκης

Στην ίδια κατεύθυνση... η περιβόητη κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά", πρωτοστάτησε σε όλους τους τομείς εξωτερικής πολιτικής, στην πρώτη γραμμή προσφοράς υπηρεσιών, με φανατισμό κι υποστήριξη της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας; Κοτζιάς: Να καταδικάζουμε και τις χώρες που τροφοδοτούν τη Βόρεια Κορέα

Όλα αυτά έχουν την αμέριστη συνδρομή της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας. Ας μην ξεχνάμε αυτή την τραγική "δημοσιογραφία:"PRESS-GR" (Απρίλης 2017) Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ; και "PRESS-GR" (Απρίλης 2017) Νίκο Ευαγγελάτο... πάμε για σέρφινγκ;

Η "δημοσιογραφία" -κι η "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που πολλοί θεωρούν κι έγκυρο ενημερωτικό μέσο-, αναλαμβάνουν να τροφοδοτούν τη διεθνή κοινή γνώμη με τις κατασκευασμένες "κατάλληλες ειδήσεις" και για τα Χριστούγεννα. Δεν αφήνουν τίποτα να πάει στράφι! Από Ο "ψυχοπαθής δικτάτορας Κιμ κατάργησε τα Χριστούγεννα στην κομμουνιστική Κορέα"!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top