Πυρά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ‘Ελενας Ακρίτα, την οποία «φωτογραφίζει», χωρίς να την κατονομάζει εξαπέλυσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα και θερμός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας σε ανάρτηση στο facebook φαίνεται να περιγράφει την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, που προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αναφέρεται στον «μισογυνισμό μιας γυναίκας», σημειώνοντας πως «δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά». «Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού» προσθέτει, ενώ καταλήγει πως «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

H ανάρτηση Καρανίκα
«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.
Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.
Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.
Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.
Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».
 
Top