Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία»
Μακρόν

Ο νέος Ναπολέοντας, ο υπάλληλος των Ρότσιλντ, θα πρέπει να θυμάται καλύτερα ότι την τελευταία φορά που οι Γάλλοι κέρδισαν έναν πόλεμο, το έκαναν εναντίον της κυβέρνησής τους...

Χθες, η Soazig de la Moissonnière, η επίσημος φωτογράφος του Μακρόν, δημοσίευσε δύο τέτοιες φωτογραφίες που σύμφωνα με τους "επικοινωνιολόγους" του υπαλλήλου των Ρότσιλντ... να αναδεικνύουν την ανδρεία, τον ανδρισμό του Γάλλου προέδρου (sic!!! ...και για την "ανδρεία" και για τον "ανδρισμό")


Συμβαίνει συχνά... η διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το τραγικό από το κωμικό και γελοίο να είναι σχεδόν αόρατη, αλλά εδώ φαίνεται πολύ καλά!

Σημειώνει εύστοχα η Μαρία Δεναξά και προσυπογράφουμε:

«Σχετικά με τις φωτογραφίες του Μακρόν, δεν έχει σημασία αν έχει γίνει επεξεργασία φωτοσόπ ή όχι. Σημασία έχει ότι αποτελούν μέρος του νεολαϊκισμού της εικόνας που πλήττει και την πολιτική, με ορισμένους ηγέτες - ψώνια, που αρέσκονται να βγάζουν προς τα έξω μια fake εμφάνιση τους, η οποία το μόνο που αναδεικνύει είναι τη διάσταση της γελοιότητας τους!»
Μαρία Δεναξά

Επίσης:

«Ο Ναπολέοντας ήταν επίσης τύραννος και κατακτητής, αλλά τουλάχιστον πήγαινε στα πεδία των μαχών και πολεμούσε μαζί με τα στρατεύματα του! Οι χωρίς αχαμνά μέσα στα παντελόνια τους, σημερινοί ηγέτες, δείχνουν στο φιλοθέαμον κοινό τα fake μπράτσα τους και μέσα στις κρυψώνες τους, σχεδιάζουν να στείλουν τα παιδάκια του κοσμάκη στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας =>  🇫🇷Για τον στρατηγό Βανσέν Ντεπόρτες,  "ο μόνος τρόπος για να δείξουμε στον Πούτιν ότι δεν θα υποχωρήσουμε είναι να καλέσουμε το αίμα των γιων και των θυγατέρων της Γαλλίας"!»
* Et si l’on réintroduisait le service militaire obligatoire…
Μαρία Δεναξά

Μακρόν... Έτοιμος να μπει στη Μόσχα, να συντρίψει τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό...

Ας το επαναλάβουμε...

«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top