Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη βγήκε στο Mega για να μιλήσει για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με την ομιλία των δύο νεοναζί μαχητών του Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή.


Η Ντ. Μπακογιάννη στήριξε πλήρως την επιλογή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρουσιάσει τους ναζί στη Βουλή, παραδέχθηκε ότι αυτοί που πολεμούν στην Μαριούπολη είναι μέλη του Τάγματος Αζόφ, παρόλα αυτά τόνισε ότι κάτι τέτοιο… δεν θα πρέπει να μας ενοχλεί, δίνοντας άλλοθι σε αυτό που συνέβη.

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, όπου όλοι μας η συζήτηση δεν στρέφεται γύρω από τον πρόεδρο μίας χώρας, ο οποίος μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για “Ελευθερία ή Θάνατο” και να συζητάμε για το εάν οι άνθρωποι τους οποίους έβγαλε επειδή είναι ελληνικής καταγωγής και πολεμούν στη Μαριούπολη, μας άρεσε ή δεν μας άρεσε ότι εμφανίστηκαν οι δύο μαχητές του Τάγματος του Αζόφ» ανέφερε.

«Αυτοί που έχουν μείνει στην Μαριούπολη είναι 3.000 άνθρωποι που είναι κλεισμένοι σε ένα υπόγειο ενός καταφυγίου και δίνουν μάχη γνωρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνουν. Αυτοί είναι στο Τάγμα του Αζόφ αλλά όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε», πρόσθεσε.
 
Top