Ποιος ήταν ο John Coleman και η επιτροπή των 300;

Ό,τι βλέπετε στις ημέρες μας έχει σχεδιαστεί πριν απο 150 χρόνια και έχει ήδη ανακοινωθεί σε ένα βιβλίο του 1992 απο τον Βρετανό πράκτορα John Coleman.

Ο πρώην Βρετανός μυστικός πράκτορας περιέγραψε το 1992 αυτό που συμβαίνει τώρα και, κυρίως, τι πρόκειται να δείτε μπροστά σας, αλλά φυσικά δεν θα το καταγράψει ο ΝΟΥΣ σας λόγω της εκπαιδευσης σας.

Είμαστε απασχολημένοι με προβλήματα που συμβαίνουν στη χώρα μας και πιστεύουμε ότι είμαστε ακόμα ένα ανεξάρτητο έθνος. Ωστόσο, η πραγματική εξουσία στη Γη δεν έχει καμία σχέση με τα εθνικά σύνορα και την βουλή που εκλέγουν οι λαοί. Τα πάντα λειτουργούν υπόγεια και επιβάλλονται στους λαούς από μια σέκτα δολοφόνων.

Είναι δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να φανταστούν ότι υπάρχει μια ομάδα πλούσιων ισχυρών ανθρώπων για τους οποίους δεν υπάρχουν σύνορα, που είναι υπεράνω των νόμων οποιασδήποτε χώρας, που ελέγχουν κάθε πτυχή της παγκόσμιας πολιτικής, θρησκείας, εμπορίου και βιομηχανίας, τραπεζών, ασφάλισης τη βιομηχανία, το εμπόριο ναρκωτικών, τη βιομηχανία πετρελαίου και τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης.

Όταν γράψεις ή δηλώσεις ότι υπάρχει μια τέτοια ομάδα, σε ονομάζουν αμέσως ως φαντασιόπληκτο και συνωμοσιολόγο, γιατί θα είμασταν μια κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα.


Στην πραγματικότητα, έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση εδώ και πολύ καιρό, μόνο που δεν λειτουργεί ακόμη δημόσια, αλλά κρυφά και το όνομα αυτής της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης είναι η Επιτροπή των 300.

Ως γνωστόν, ο κόσμος κυβερνάται από μια ελίτ. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων που αποτελείται από μια σειρά κυρίως εβραϊκών/Χαζάρικων οικογενειών. Μερικά από τα πιο γνωστά οικογενειακά ονόματα περιλαμβάνουν: Rothschild, Rockefeller, Oppenheimer, Goldsmid, Mocatta, Montefiore, Sassoon, Warburg, Samuel, Kadoorie, Franklin, Worms, Stern και Cohen.

Μόνο ένας πράκτορας θα μπορούσε να γραψει πλήρως γι αυτή την ομάδα όπως είναι ο ιστορικός, συγγραφέας και πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας MI6, Dr. Τζον Κόλμαν.

Έχει γράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του The Story of the Committee of 300.

Όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο, σοκάρεσαι. Και αυτό γιατί το βιβλίο του 1992, ο Δρ. Coleman περιγράφει τα πράγματα τα οποία αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή με τη μορφή μιας φάρσας και πανδημίας κορωνοϊού.

Η επόμενη εικόνα είναι μέρος μιας σελίδας από το βιβλίο, με ορισμένα αποσπάσματα υπογραμμισμένα.



Δεδομένου ότι το βιβλίο που έγραψε ο Coleman για την επιτροπή πριν από χρόνια αποδεικνύεται τόσο ακριβές όταν διαβάζεις το απόσπασμα:

Θα υπάρξει υποχρεωτική ευθανασία για τερματικούς ασθενείς και ηλικιωμένους. Οι πόλεις θα έχουν μέγιστο αριθμό κατοίκων όπως περιγράφεται στο έργο του Καλέργη. Οι βασικοί εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε άλλες πόλεις όταν η πόλη στην οποία μένουν υπάρχει συνωστισμός.

Άλλοι μη απαραίτητοι εργαζόμενοι θα επιλεγούν τυχαία και θα σταλούν σε υποπληθυσμένες πόλεις για να πληρούν τις «ποσοστώσεις».

Μέχρι το 2050, τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια άχρηστοι θα καθαριστούν μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών με γρήγορους θανάτους και λιμούς.

Οι άνθρωποι που δεν ανήκουν στην ελίτ θα λάβουν περιορισμένη ενέργεια, τροφή και νερό για να επιβιώσουν. Αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει με τον λευκό πληθυσμό της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Οι πληθυσμοί του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Δυτικής Ευρώπης θα μειωθούν ταχύτερα από εκείνους σε άλλες περιοχές. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί έως ότου επιτευχθεί ένας διαχειρίσιμος αριθμός ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο του 1 δισεκατομμυρίου. Από αυτόν τον αριθμό, οι 500.000 θα είναι Κινέζοι και Ιάπωνες επειδή αυτοί οι πληθυσμοί έχουν ρυθμιστεί εδώ και αιώνες και έχουν χρησιμοποιηθεί για να υπακούουν στις αρχές χωρίς καμία αντίφαση.

Τεχνητές ελλείψεις θα δημιουργούνται κατά καιρούς στους τομείς των τροφίμων, του νερού και της ιατρικής περίθαλψης. Αυτό για να συνεχίσει να υπενθυμίζει στον πληθυσμό ότι η ζωή του εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την καλή θέληση της Επιτροπής των 300.

 
Top